Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fullheteró kinézetű leszbikus lányok hol szoktak
ismerkedni/ buliba járni? Megfordultok leszbikus bulikon,
labriszos rendezvényen, esetleg meleg bárokban?
Én is nőies vagyok, "fullheteró" kinézetű. :) Én nem fordulok meg sehol, csak barátok szeretik rámküldeni a leszbikus barátjukat :D
2016. júl. 25. 16:50
Igen, a Tütüben sok a nőies lány.
Amúgy lehet akkor én mozgok furcsa körökben, (én magam is full nőies vagyok), de baromi sok nőies leszbikust ismerek.
:)
2016. júl. 25. 16:56
Tütübe szoktunk menni a barátnőimmel, de sz ex barátnőm és a jelenleginél kívül én sem nagyon ismertem meg eddig ilyen nőies nőket, mint én, Magyarországon. Én is azt tapasztaltam, hogy külföldön vannak kifejezetten szép leszbikus nők. :)
2016. júl. 25. 20:11
Kifejezetten szép nőies vagyok, szóval ez így nem igaz, hogy itt nincsenek.
Amúgy az ilyen szórakozóhelyeket én nem igen ismerek, ezáltal inkább nehez az ismerkedes.:D
2016. júl. 25. 21:20
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm újabb válaszaitokat! :) Asszem , elnézek akkor Tütübe, hátha belefutunk egymásba egy másik nőies leányzóval ;)
Az tök jó,hogy sok szép, nőies leszbikus lányt ismertek, de nekem talán 3 , ha van,és nem a közelemben, hanem az ország túlsó oldalán :DD Ha esetleg Baranyába vagyok kénytelen maradni, asszem ,veszek egy macskát . Aztán még egyet XD
Szerintem meg pont hogy a nőies leszbikusokból és bikből van több. :D Én a fiúsokból látok kevesebbet. Egyébként a női focicsapatokat tudom ajánlani. Van ahol a fél csapat leszbikus, igaz előfordul, hogy senki se az. De én is itt ismertem meg a páromat. Együtt fociztunk. :)
2016. júl. 26. 13:12
17/23 anonim válasza:
Az interneten érdemes még, csak arra kell figyelni, hogy sok közülük csak kíváncsi hetero. Nekem pl pozitív tapasztalataim vannak. Szintén Bp.-ről és környékéről
2016. júl. 28. 20:35
Én is nőies vagyok, de mivel kiskorú vagyok (16) ezért sehol nem fordulok meg, szóval én fullheteró leszbit csak a tükörben látok😃😢
16/L/L
2016. júl. 28. 20:53
Baromi kevés a teljesen nőies leszbikus. Főleg itthon. Aki azt írja itt, hogy leszbikus és igenis ismer ilyeneket... Persze, aki ilyen körökben mozog, az lehet. De most nézzük már meg azt, hogy a nőies nők hány százalka lehet leszbikus. Elenyésző az arány. Meleg férfiból sokkal több van, aki fiúsan is néz ki..
2016. aug. 14. 19:37
20/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Lehet benne valami, amit mondasz, de én azért bízom benne, hogy egy számomra kívül-belül vonzó ,szép, nőies lányt /nőt idővel találok :) Aki keres, idővel talál ;)
Kapcsolódó kérdések: