Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen leszbikusok?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekelne hogy vannak-e olyan leszbikusok akik fiusabbak de nincsen levágva a hajuk és az öltözködésüknél is figyelnek a stilusra, a divatra? Szoval nem ugy néznek ki teljesen mint egy fiú (pl. mint Shannon Beveridge)?2016. júl. 20. 12:15
2/17 anonim válasza:
Èn is ilyen vagyok,meg hasonló. Fiúsabb,lazább öltözködès ilyenek:)
Nekem se rövid a hajam.
23/ll
3/17 anonim válasza:
én is ilyesmi vagyok, szoktak néha fiúnak is nézni :D pedig igen, hosszú a hajam :D de néha ha olyan kedvem van felveszek pár lányosabb cuccot is :) változó :D
4/17 anonim válasza:
En Shannont nem tartom fiusnak. Inkabb laza, stilusos. Alomno *-*. En is hasonloan oltozkodom.
5/17 A kérdező kommentje:
(nem kérek privát üzit, csak érdekelt ez a dolog)
2016. júl. 20. 16:02
6/17 anonim válasza:
igen, én is hasonló stílusú vagyok
7/17 anonim válasza:
Szerintem èn is ilyen vagyok :D
8/17 anonim válasza:
Szerencsére vannak ilyen lányok :D szerintem az ilyen lányok a gyengéim :D 20/L
9/17 anonim válasza:
Nagyon is sok ilyen van, viszont vannak nöies rövid frizurák is, pl nekem is olyan van...
10/17 anonim válasza:
igen,en is ilyennek tartom magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!