Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/bi lányok ti hogy álltok a focista lányokhoz? (nőiesebb) ✋⚽
Figyelt kérdés
Mivel én focizok ez a dolog izgat régóta hogy mások mit gondolnak erről? De inkább erről a lányosabb focistalányokról mivel én is nőiesebb vagyok.2016. jún. 24. 18:27
11/15 anonim válasza:
Én is szeretek focizni, nálam abszolút pozitív, ha valaki rendszeresen sportol. Alex Morgan meg Ali Kriegerrel együtt csodásak :)
12/15 Expart válasza:
Én nagyon is szeretem a focista lányos lányokat hiszen én is az vagyok.16/L
13/15 anonim válasza:
Nekem is tetszene :) hobbi szinten én is játszottam régen :D
14/15 Expart válasza:
Én imádom az olyan lányokat:) én is az vagyok aki lányos lány és imád focizni.
15/15 anonim válasza:
Én is focizom és ilyesmi vagyok. Nem vagyok az a cicababa nőies, de fiús sem. Tehát jól állok ehhez. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!