Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezeltétek a helyzetet? Biztos sokótokkal előfordult sajnos. (Többi lent)
Sziasztok!
Megismertem nem olyan rég egy lányt. Elképesztő személyisége van, ami engem nagyon vonz és külsőre is gyönyörűnek találom. Tudja ő is, hogy tetszik nekem. Az az egyetlen baj, hogy nem tudja eldönteni tudna-e többet érezni egy lány iránt. Én nem akarom őt összezavarni és szeretném ha boldog lenne -nem számit kinek vagy melyik nem oldalán- de nehéz nem érezni iránta semmi többet. Próbálom elnyomni az érzéseimet -ami máskor sikerült-, de nála valamiért nehezen megy.
Ti hogy tettétek túl magatokat a dolgon ehhez hasonló helyzetben?
Szerintem varj ra egy picit.
Velem csak egyszer volt ilyen, es par honap mulva azt mondta, viszonozza az erzeseim, pedig heteronak tartotta magat.
Majd ird meg, mi lett:3.
Köszi! :)
Remélem lesz valami. Inkább biszexnek vallja magát a lány, de bizonytalan és ez a baj. Én meg ugye mint már mondtam nem szeretném összezavarni.
Továbbra is várom szívesen a tanácsokat!
Ezzel nem zavarod össze, ha érez lányok iránt is valamit akkor hetero már nem lehet.
Itt az a lényeg, hogy ő ezt fel vállalja e.
Amugy voltam hasonló helyzetben,barátok voltunk és csak vártam..aztán mikor nem is számítottam rá, bevallotta, hogy többet érez, persze aztán semmi komoly nem lett csak egy kis ideig...mivel a felvállalás nem igen ment neki.
Próbáld megfogni őt a személyiségeddel stb...:D
Rendben van! :)
Köszi a választ. Az az igazság, hogy azt mondja én is tetszek neki de benne van ez a félelem. Szóval ez a helyzet.
Ettől nem szabad félni, össze kell barátkozni a gondolattal.
Én nagyon sokáig éreztem azt, hogy aberrált, félresikerült vagyok. De megtanultam kezelni a negativ kritikákat. Időbe telik, de megéri :). #1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!