Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti férfiasnak tartanátok egy férfit, akinek nagyon kicsi az intim mérete? Sajnos a páromnak kicsi, és emiatt kevésbé tartom férfiasnak.
Nagyon rosszul is érzem magam emiatt, felszínesnek hogy csak ez a érdekel pedig nem az a tipus vagyok akit csak a külső érdekel főleg nem az intim méret. Nem is gondoltam hogy ez probléma lehet. Előtte voltam már két férfival ha akkor megkérdeték volna hogy mennyire számít nekem a férfiak mérete, azt mondtam volna semennyire. De csak azért mert akkor nem tudtam hogy van akinek kicsi van.. A volt párjaimnak nagy volt vagy leglaábbis átlagos, nem tudom mekkora, de a páromnak hozzájuk képest jóval kisebb. Az óvszer lötyög rajta. Még csak most jöttünk össze és csak egyszer aludtunk együtt, még csak egyszer láttam neki és szex még nem volt, de valahogy nem tudom elképzelni hogy így élvezni fogom. szerintem amúgy kb 10-12 cm lehet de nem tudom pontosan. De ha megmarkolom akkor kb el is tűnik az egész a kezemben. Míg más férfiaknak akár két kézzel is lehet egyszerre fogni mert van akkora
nagyon rosszul érzem magam emiatt hogy ilyen felszínes vagyok. De nem tehetek róla, egyszerűen ezt így nem látom férfiasnak
mit gondoltok?
Tudod, mi az igazán szép az életben? Hogy van egy párod, aki szeret téged, elvileg te is szereted őt. Ő az élettől ekkora férfiasságot kapott. Az igazi szépség a kihívásban van, hogy ebből ti ketten kihozzátok a legtöbbet, amit lehet. Mert nem véletlenül akkora neki, amekkora, azzal is ugyanúgy lehet érvényesülni, mint a többivel.
Csak persze kérdés, hogy hajlandóak vagytok-e erre. Mert ha nem, akkor nem vagytok egymásnak valóak.
22/L
A párod nem férfias, te pedig felszínes vagy.
összeilletek:)
Ilyen választ vártál?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!