Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti férfiasnak tartanátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti férfiasnak tartanátok egy férfit, akinek nagyon kicsi az intim mérete? Sajnos a páromnak kicsi, és emiatt kevésbé tartom férfiasnak.

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul is érzem magam emiatt, felszínesnek hogy csak ez a érdekel pedig nem az a tipus vagyok akit csak a külső érdekel főleg nem az intim méret. Nem is gondoltam hogy ez probléma lehet. Előtte voltam már két férfival ha akkor megkérdeték volna hogy mennyire számít nekem a férfiak mérete, azt mondtam volna semennyire. De csak azért mert akkor nem tudtam hogy van akinek kicsi van.. A volt párjaimnak nagy volt vagy leglaábbis átlagos, nem tudom mekkora, de a páromnak hozzájuk képest jóval kisebb. Az óvszer lötyög rajta. Még csak most jöttünk össze és csak egyszer aludtunk együtt, még csak egyszer láttam neki és szex még nem volt, de valahogy nem tudom elképzelni hogy így élvezni fogom. szerintem amúgy kb 10-12 cm lehet de nem tudom pontosan. De ha megmarkolom akkor kb el is tűnik az egész a kezemben. Míg más férfiaknak akár két kézzel is lehet egyszerre fogni mert van akkora

nagyon rosszul érzem magam emiatt hogy ilyen felszínes vagyok. De nem tehetek róla, egyszerűen ezt így nem látom férfiasnak

mit gondoltok?

2016. jún. 2. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Hat oszinten, le lehet pontozni, de nekem is volt egy pasi, akire ha ramarkoltam kb olyan volt minta valami kis ceruzat fognek, es kb eszre sem vettem hogy bennem volt csak miutan elment. De nem is alszentkedek azzal hogy nem szamit a meret. Ha vekony is kicsi is, azzal 99% hogy nem fogsz erezni belole semmit, talan max picit kutyaban vagy labad a vallan pozokban.
2016. jún. 2. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Akkor análozzatok.
2016. jún. 2. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Páromnak 10 cm és élvezem vele a szexet nagyon...:) 20/l
2016. jún. 2. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén bevallom, hogy bár nem annyira vagyok méret-fetisiszta, de 10-12 centinek nem örülnék. Efelett már bármi jó, de ez a méret nekem is kicsi lenne. Sajnálom, de ez van.
2016. jún. 2. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Nézd... nekem öt éve tart egy szeretői viszonyom egy olyan férfival, akinek max. 12 centis a pénisze. Megmondom őszintén, hogy mikor először megláttam, akkor meglepődtem, de persze nem nevettem ki, meg nem is mondtam neki. Azóta sem kefélt meg senki sem úgy, mint ahogy ő szokott. A világ összes kincséért sem mondanék le róla. Számomra ő tényleg bebizonyította, hogy a méret cseppet sem számít!
2016. jún. 2. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!