Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellszex kicsi cicivel?
Párom imádja a melleimet és régóta szeretné kipróbálni velem a mellszexet. Szívesen belemennék de ekkora cicikkel(80/B) félek, hogy inkább komikus lesz a látvány mint izgató...
Egyáltalán ki lehet vitelezni ezt ilyen mérettel? 20/l
próbáljátok ki inkább,ne találgass
legfeljebb közben meg meg nyalod
Mi 75/b - vel szoktunk.. :D szereti.. csak megfelelő technika kell.. és igen picit, szájjal és kézzel rá tudsz segíteni.. ;) hálás lesz nyugii.. :D
Volt egyszer egy olyan bakink, hogy megemelt párnán feküdtem és láttam, hogy nemsoká elélvez, de nem szól.. Nagyobbat lőtt, mint szokott és csukva volt a szám.. :D szerencsére elvicceltük úgy, hogy ( a lehetőségekhez képest ) lassan érzékien lenyaltam.. :D
A meleg / formás cici akkor is feltüzeli, ha kicsi... nem lesz gond az élvezéseel. :D
Hát ekkorával szerintem ne is probálkozz.
Ez olyan, mintha egy férfi felsőtesthez dörgölné a farkát..
Semmi izgató nem benne csak kinevetne ahogy probálkozol..
bocs hogy ezt mondom de láttam akkora mellet és még a push uppos melltartó se segített rajta
velem próbált mell szexelni egy kis mellű lány, hát nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.
Szerintem a C-s mellett már jónak lehet mondani és azzal mar kivitelezhető lehetne egy ilyen manóver..
22F
6-os ki vagy te, hogy megítélj akárkit is?
Most akkor húzzuk elő a "farok kártyát"?
20 centi alatt, mi lányok meg sem érzünk titeket!
Ne is szexelj, úgy sincs értelme, mert nagyon röhejes lesz, ahogy próbálkozol a csajnál a kis kukacoddal!
Na, ez jól esik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!