Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Láttam egyszer egy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egyszer egy nagyon érdekes videót a neten amiben egy lány egészen a másik méhébe feldugta a kezét. Már sajnos elfelejtettem hogy hol láttam. Hol találom ezt a videót?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
keress rá hogy "középkori abortusz"
2014. nov. 2. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

És azt te miből gondoltad, hogy a másik "méhébe dugta fel a kezét"?

Tisztában vagy egyébként vele, hogy hogy néz ki a méhnyak?

2014. nov. 2. 23:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Mivel a könyökét is be tudta nyomni, és amikor mozgatta a kezét bent akk a másik nő köldőke feletti rész mogott.
2014. nov. 3. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a furcsa, hogy 1 hete kb én is láttam ezt/ilyet.

A csaj a hátán fekszik, a másik csaj keze mélyen benne van és a hasfala egy ponton kiemelkedik.

Szerintem fake. De érdekesnek tűnt.

2014. nov. 3. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyesmire gondoltok, mint itt 3:45-nél?

Itt mondjuk anális öklözésről van szó.

[link]

Azt nem hiszem, hogy a csaj méhébe is felnyúlna, mert a méhszáj ekkora mértékű tágítása - ha épp nincs megtámogatva a szüléskor felszabaduló lazító hormonokkal (egyébként még akkor is) - elég hosszadalmas (24 óra+) és fájdalmas procedúra. Ezenkívül baromi veszélyes lenne oda kézzel benyúlni. Még steril gumikesztyűben is.

Mondjuk ez az anális öklözés is már a hihetetlen határát súrolja, de legalább elvileg kivitelezhető...

Egyébként egyre több ilyen videó jelenik meg mostanában. elbow (könyék) fisting (öklözés) kulcsszavakkal tudsz rá keresni.

2014. nov. 3. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:

EZ a belinkelt vidi kamu!! Mivel a vastagbél kanyarodik. Kétlem, hogy a bele nyúlt egyenesre, vagy a másik az alkarcsontját hajlította meg.

Ennek az oldalnak a tetején van egy kép a bélrendszerről.

[link] A vastagbélben van egy kanyar még a köldök alatt. A kanyar jóval a köldök alatt van.

2014. nov. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!