Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egyszer egy nagyon érdekes videót a neten amiben egy lány egészen a másik méhébe feldugta a kezét. Már sajnos elfelejtettem hogy hol láttam. Hol találom ezt a videót?
És azt te miből gondoltad, hogy a másik "méhébe dugta fel a kezét"?
Tisztában vagy egyébként vele, hogy hogy néz ki a méhnyak?
Az a furcsa, hogy 1 hete kb én is láttam ezt/ilyet.
A csaj a hátán fekszik, a másik csaj keze mélyen benne van és a hasfala egy ponton kiemelkedik.
Szerintem fake. De érdekesnek tűnt.
Ilyesmire gondoltok, mint itt 3:45-nél?
Itt mondjuk anális öklözésről van szó.
Azt nem hiszem, hogy a csaj méhébe is felnyúlna, mert a méhszáj ekkora mértékű tágítása - ha épp nincs megtámogatva a szüléskor felszabaduló lazító hormonokkal (egyébként még akkor is) - elég hosszadalmas (24 óra+) és fájdalmas procedúra. Ezenkívül baromi veszélyes lenne oda kézzel benyúlni. Még steril gumikesztyűben is.
Mondjuk ez az anális öklözés is már a hihetetlen határát súrolja, de legalább elvileg kivitelezhető...
Egyébként egyre több ilyen videó jelenik meg mostanában. elbow (könyék) fisting (öklözés) kulcsszavakkal tudsz rá keresni.
EZ a belinkelt vidi kamu!! Mivel a vastagbél kanyarodik. Kétlem, hogy a bele nyúlt egyenesre, vagy a másik az alkarcsontját hajlította meg.
Ennek az oldalnak a tetején van egy kép a bélrendszerről.
[link] A vastagbélben van egy kanyar még a köldök alatt. A kanyar jóval a köldök alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!