Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon nagy idióta voltam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy idióta voltam, hogy nem engedtem, hogy kinyaljon?

Figyelt kérdés
Nem rég ismerkedtünk meg a barátnőmmel, nekem ő az első nő az életemben. Nagyon szeretem őt, de a kapcsolatunk szex részében elég félénk vagyok még...3 hónapja vagyunk együtt, kb 2 hete feküdtünk le először, persze kéztől többet nem engedtem. Tegnap viszont jól elvoltunk, kiakart nyalni de nem engedtem. Kicsit össze is vesztünk ez végett, és most nagyon rosszul érzem e miatt magam. Félek, hogy nem tetszenék neki úgy, vagy hogy milyen az íze...persze ápolt meg minden de akkor is... Ti hogyan reagálnátok erre a barátnőm helyében? nagyon sokáig váratom magam?
2016. jún. 13. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Zavarna mert úgy érezném nem bízik bennem eléggé vagy hogy nem tudja velem elengedni magát.

Persze egy ideig tolerálni tudnám de néhány próbálkozás után igazán zavarna...

Ha kézzel izgatott gondolom látott is, ne aggodalmaskodj.

26F

2016. jún. 13. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek téged is mert én is tartanék hasonló helyzetben de tudom hogy neki is rosszul eshetett ez. Szerintem beszélj vele hogy kicsit lassabban és te ne ne izgulj annyira biztos jó lesz! (: 21/L
2016. jún. 13. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pl egyàltalàn nem engedem hogy a baràtnöm hozzàmérjen. Mivel én Stone Butch kategoria vagyok. Nem kinézetre hanem személyiségre. Szoval ez nàlam normàlis.. De tényleg beszélned kéne vele. Biztos meg fogja érteni hogy kicsit lassítani szeretnél. Ha szeretitek egymàst akkor düllöre fogtok jutni :)
2016. jún. 13. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

2 és fél éve vagyok a barátnőmmel. Ő nekem is az első. Hát nálunk nem volt gond a tempóval, kívántuk egymást. Egyébként ha valami olyan dolog volt, megértett.

19/L

2016. jún. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!