Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy kinyaljon?
Ha nem akarod konkrétan megmondani neki, hogy ezt Te nagyon szeretnéd, próbáld meg picit a fejét az öled felé tolni mondjuk amikor fekszel és ő megcsókol. Lehet veszi a lapot.
Ha ez sem megy, mond meg neki, hogy neked most nagyon jólesne és felizgatna, ha csinálná.
Kétlem, hogy ápolatlan lennél, ezért úgy gondolom elég finnyás a barátod. Én minden nőmet imádtam nyalni, számomra ez alap dolog a szexben.
Szerintem simán csak beszélj vele, hogy mi a vágyad, néma gyereknek... :)
Már ezért is könyörögni kell?
Keress egy olyan férfit, akinek ez még örömöt is okoz, hogy ha kinyalhat.
Sehogy.
Ha egy pasi magától nem áll neki, akkor ott gond van, és legfeljebb kicsit lafatyol kényszerből, de soha nem fogsz vele így elélvezni, addig nem csinálja.
Nem érdemes vele kínlódni, ki kell dobni.
Tapasztalat.
Itt is az van, mint melóban: aki nem nyal, az repül!
Ülj le vele, és mondd meg neki, hogy ne haragudj, de nekem így nem jó a szex, hogy soha nem viszonzod az orált, én pedig nem akarlak rákényszeríteni, de nekem ez fontos. Úgyhogy nem illünk össze, szerintem hagyjuk abba ezt a kapcsolatot, mert én így nem folytatom.
Lehet, hogy ettől szárnyakat kap, és nyalni kezd, vagy szépen elballag.
Csak nyerhetsz vele, veszteni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!