Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyal ki? Hogy vegyem rá hogy kinyaljon?
Figyelt kérdés
Szombaton feküdtünk le először a barátommal. Mind a ketten szüzek és tapasztalatlanok voltunk... :) de egész jó volt. Igaz hogy az elején fájt de amikor már kezdett nekem is jobb lenni akkorra ő már elment. de ezzel nincs is semmi gond sőt egy kicsit még hízelgő is. csak így én nem tudtam elmenni több idő kellett volna. Jó lett volna ha utána még tenne valamit de mégsem. Ja és ne gyeretek azzal hogy csak szexre kellek neki mert nem.2015. jún. 15. 16:06
1/27 anonim válasza:
Kielégült és utána már nem kívánt vagy nem szereti a puncit.
3/27 anonim válasza:
Talán meg kellett volna beszélni a dolgokat! Ha másra ki tudod nyitni a szádat, akkor gondolom a beszédre is megy...
Eddig egyszer szexeltetek, majd alakul az idővel. Csak kommunikáljatok néha napján egymással...
4/27 anonim válasza:
Béna és önző a srác. Részvétem.
5/27 anonim válasza:
Nem biztos hogy önző, lehet ügyetlen, és a szüleitől csak ennyit hallott, megdugni, kifeküdni! A nyalást is tanulni gyakorolni kell!
6/27 anonim válasza:
Csak tapasztalatlan! Ha valamit szeretnél, mondd meg, ennyire egyszerű!
Na meg kis önzőség is van mögötte...
7/27 anonim válasza:
Lehet hogy nem is tudta, hogy neked ez meg kellene. Mondd neki finoman legkozelebb
9/27 anonim válasza:
Talán nem ártana megbeszélni. Ő is szűz volt, szóval könnyen lehet, hogy nem tudta, hogy akartad volna.
10/27 anonim válasza:
"Béna és önző a srác. Részvétem"
Miért te gyökér? Elsőre mindenki ilyen. Ha meg a kérdező ne nyitja ki a pofáját, magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!