Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyal ki? Hogy vegyem rá hogy kinyaljon?
Figyelt kérdés
Szombaton feküdtünk le először a barátommal. Mind a ketten szüzek és tapasztalatlanok voltunk... :) de egész jó volt. Igaz hogy az elején fájt de amikor már kezdett nekem is jobb lenni akkorra ő már elment. de ezzel nincs is semmi gond sőt egy kicsit még hízelgő is. csak így én nem tudtam elmenni több idő kellett volna. Jó lett volna ha utána még tenne valamit de mégsem. Ja és ne gyeretek azzal hogy csak szexre kellek neki mert nem.2015. jún. 15. 16:06
11/27 anonim válasza:
Ülj az arcára :) nekem van h azt csinálja a barátnőm ha nagyon fel van izgulva és nagyon bejövős :D
Egyébként meg csak simán mondd meg neki, h szeretnéd h kinyaljon, ennyi! Sztem minden normális férfi szeret puncit nyalni.
12/27 anonim válasza:
#10: akármennyire is tapasztalatlan valaki, azért gondolnia kellene arra, hogy a lány is szeretne elélvezni, és nem csak ő.
14/27 anonim válasza:
Továbbra us azt mondom, ha nem közli, akkor honnan kéne tudnia? Dugni tudnak, de kommunikálni mem? Azt meg Sehol se látom, higy s csaj is cumizott volna, hogy erre hivatkozzon, hogy nem nyalta ki.
15/27 anonim válasza:
#14: mondjuk onnan, hogy neki jól esett az orgazmus, tehát feltételezhető, hogy a lánynak is jól esne, nem?
És ha már szex útján nem tudta kielégíteni (nyilván tapasztalatlanságból), akkor illene bevetnie más eszközöket... és nem csak dugni, eldurranni, és felöltözni.
16/27 anonim válasza:
A Férfiak tovább mra sem gondolatolvasók.
17/27 anonim válasza:
El kell fogni a rokonait és rabszolgának állítani őket, és majd ők megteszik helyette. Ja, és Büdös vagy.
18/27 anonim válasza:
#16: ez igaz, és a kommunikáció fontos. De megeszi a fene - akármennyire is tapasztalatlan a srác - ha külön kérni kell, hogy elégítse ki a lányt! A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, és nem csak az egyik fél kielégüléséről!
19/27 anonim válasza:
Jó, akkor kussoljon a csaj és Jöjjön fel ide rinyálni. Ez mennyivel jobb, ügye?
20/27 anonim válasza:
Olvashattad, a lány ugyanúgy tapasztalatlan! Meg fogja tanulni, nem csak azt, hogy ilyenkor szóljon, de még azt is, hogy egy ilyen önző alakot másodjára ne engedjen az ágyába! Mert ha nem tanulja meg, ő látja kárát. De még nem tudja, hogy ez hogy működik... Viszont ez akkor is alapszabály, hogy partnert nem hagyunk kielégítetlenül! Nehogy már ezt kérni kelljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!