Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál kedvelő lányok/Nők! Szex után elvárjátok, hogy a pasitok kinyaljon?
A szexben nálam nincsenek elvárások,azt csináljuk,ami mindkettőnknek jó:) De alapból az orált inkább adni szeretem,nem kapni:D
20L
Szex után nem, hisz elélvezek szex közben, tehát nem igénylem utána. Nálunk előjáték során szokott orális szex lenni a párommal, viszont ez egy oda-vissza működő dolog, vagy van, hogy éppen csak orál van.
És ez így hülyeség, hogy elvárás. Semmit nem vártam el másoktól, de szerencsére mindegyiknél alap volt az orál. Viszont ha bármelyik is nem csinálta volna, az nálam azt jelentette volna, hogy nem egyeznek a szexuális igényeink és nálam nem jöhetett volna szóba utána semmi.
Egy kapcsolat nem állhat önzésből, ha én megteszem, akkor a másik is viszonozza.
Ennek olyan szivességet tettem hangzata van.
Egy felhőtlen és boldog kapcsolat feltétlen érzelmeken alapul, és ahol mélyen lángoló érzelmek vannak, ott az ösztön uralkodik és mindkét fél ÖRÖMÖT szeretne szerezni a másiknak.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!