Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?
A barátnőm és köztem 6 év van! Én kicsit soknak tartom, eddig mindig csak 2-3 év volt a korkülönbség a párkapcsolataimban. Szerintetek a 6 soknak számít?
Egyébként jól megvagyunk, megértsük egymást, úgy érzem minden klappol és még soha nem éreztem ennyire jónak a párkapcsolataim, csak félek, hogy nehogy a kor belezavarjon a dolgokba...A barátnőmet egyáltalán nem zavarja, szerinte ez még ideális! Itt gyakorin is olvastam sok olyan választ eddigi kérdéseknél, hogy sok lány szeretné kipróbálni a szexet 10 évvel idősebbel is, vagy neki a jóval idősebbek jönnek be...Úgy gondolom ez egy meghatározott korban még működhet de a későbbiekben?
32N
Annyi az ideális ami mindkét félnek megfelel :)
A külvilág véleménye meg le van ejtve :)
Nincs ideális, mindenki maga szabja, hogy neki mi az ideális. Ez főleg azon múlik, hogy mennyit fogadsz el.
A párod elfogadja viszont a jelek szerint te annyira nem. Téged zavar szóval ez számodra még akár feszültséget is okozhat a későbbiekben.
6? Köztünk 13 van. A barátnőmnek eddig soha nem volt jobb kapcsolata. Velem érzi a legjobban magát, és együtt szeretnénk leélni az életünket is. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!