Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgyy hogy valaki vonzódik hozzátok (nő), de tudtáetok hogy van barátja?
Figyelt kérdés
Leszbi kat. ! Csak nők írjanak légyszi.2016. jún. 3. 20:14
1/4 anonim válasza:
Olyan van, hogy egy biszexuális iskolatársam van nagyon rámakaszkodva, holott van barátja.
2/4 anonim válasza:
egy csaj akart velem smárolni egyszer így, aztán köpni nyelni nem tudtam, amikor erre a pontra ért a beszélgetés, hogy idézzem őt "szerintem ki kéne próbálnunk", szerencsére abban a pillanatban felbukkant mögötte a barátja és így el tudtam menekülni :D ő elvileg hetero amúgy...
sem heterokat nem akarok megtéríteni, sem hűtlenkedésben részt venni... hűség nekem nagyon fontos... ha más nem képes rá, én majd odafigyelek helyette is, hogy ne legyen már hűtlen :D
3/4 anonim válasza:
Igen, van ilyen ismerősöm :D De amúgy is, valahogy én felkeltem azok érdeklődését, akik bizonytalanok etéren.
4/4 anonim válasza:
Igen, volt ilyen a legjobb barátnőmmel. Akkor meg azt hittük a másikról mind a ketten h heterok vagyunk (meg magamról is azt hittem). Aztan kiderült h biszex mindkettőnk :D. De akkor is volt meg most is van barátja úgyhogy úgyse lenne semmi belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!