Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek van benne valami, vagy ez totál marhaság ( csak kíváncsiság ;D )?
Olvastam egy cikket, hogy akinek a gyűrűs ujja hosszabb, mint a mutató ujja, abban állítólag több tesztoszteron van és gyakrabb fordulnak körükbe elő leszbikusok. Nos, én leszbikus lány vagyok és jóval hosszabb a gyűrűs ujjam, de ez szerintem csak véletlen. Szerintetek? :D
19/L
#1: te se figyeltél biológia órán, a férfiakban természetes hogy tesztoszteronból több van:D
Amúgy szerintem biztos nem igaz mindenkire, volt már itt az oldalon kutatás ebben a témában és voltak cáfoló adatok.
Mit keresnek ebben a témában férfiak? Pláne, minek okoskodnak itt? :D
Jólvan :D Szerintem mindenki menjen aludni :D Csak én e-nelkül nem tudtam lefeküdni.
Nos, nekem is kicsivel hosszabb a gyűrűs ujjam a mutatónál és van némi biszex hajlamom. :D
Ettől függetlenül szerintem nem túl hiteles ez az állítás. :)
22L
Ha meg lehet kérdezni:
Mindig is a lányok tetszettek vagy rossz élményed volt pasikkal és utána lettél leszbi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!