Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Erdélyben nincsenek leszbikuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdélyben nincsenek leszbikusok vagy csak én vagyok ennyire vak? Valaha eljön az a pillanat amikor nehezen is, de felismerem őket?

Figyelt kérdés

Nagyon szívesen megismerkednék Erdélyi leszbikusokkal, de pechemre sosem a megfelelő személyt szúrom ki. Pedig nyitott szemmel járok és figyelek, de nekem ezt a radar funkciót törölték a lehetőségek közűl :D. És mostmár lassan egy komolyabb kapcsolat is szóba jöhetne :). Ti mennyire vagytok sikeresek ebben? Vagy hol ismerkedtek?

Van mikor ez nem zavar és jól megvagyok egymagam is, de azért néha olyan érzésem van, mintha csak én lennék egyedűl ilyen.

2016. máj. 7. 17:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Voltam kint nyaralni egy hete, kerestem lányt aki kiülne beszélgetni valahova, de nem volt túl aktív senki, úgyhogy ez most kimaradt. Pedig itt többször is panaszkodtak sokan, hogy soha nem tudnak senkivel beszélni, aki hasonló lenne...
2016. aug. 8. 22:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát pont akkor nincs senki mikor kellne. Erre rájöttem, mikor csak azért megyek el akárhová is, hogy hátha összefutok egy lánnyal, olyankor nem jön össze, ha fejre állok sem :D de majd egyszer
2016. aug. 9. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Költözz!
2016. szept. 28. 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo,te merre laksz?:) en Nagyváradi vagyok:)
2016. szept. 29. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Pont mintha magam látnám. Én is ezen agyaltam a múltkor.... szerintem jól tudják álcázoni magukat. ;)
2016. szept. 29. 16:43
 16/17 A kérdező kommentje:
14-es, kérdésedre felelve Csíkszeredától nem messze lakom 😁😄 ha netán van valaki aki valahol a környékén él nyugodtan írhat 😃😌
2016. okt. 5. 02:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Érdekes Én is hasonló helyzetben vagyok viszont nem szeretném tudatni senkivel ...

Nem veszik észre csak az a fura hogy 20 lánynak nincs pasia és ha el is megyünk valahova nem pasizok igazából alkoholt sem merek fogyasztani rá jöttem hogy alkohol hatása alatt bátrabb vagyok 😂 ...

20 /l Kovászna...

2017. márc. 9. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!