Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdélyben nincsenek leszbikusok vagy csak én vagyok ennyire vak? Valaha eljön az a pillanat amikor nehezen is, de felismerem őket?
Nagyon szívesen megismerkednék Erdélyi leszbikusokkal, de pechemre sosem a megfelelő személyt szúrom ki. Pedig nyitott szemmel járok és figyelek, de nekem ezt a radar funkciót törölték a lehetőségek közűl :D. És mostmár lassan egy komolyabb kapcsolat is szóba jöhetne :). Ti mennyire vagytok sikeresek ebben? Vagy hol ismerkedtek?
Van mikor ez nem zavar és jól megvagyok egymagam is, de azért néha olyan érzésem van, mintha csak én lennék egyedűl ilyen.
Én ismerek egyet, bár ő inkább biszex.
Meg az exem is Erdélyben lakott sokáig.
Ismerem ezt az érzést, hogy milyen azt érezni hogy mintha te lennél csak egyedül.
21/L/L, Erdély
Kisvárosokban is pont úgy vannak, csak mivel azok sokkal belterjesebbek, és talán másabbak is a társadalmi normák, ezért az ilyent sokkal zártabban kezelik, kevesebben vállalják fel.
22/f
A szólás szabadsága nem egyenlő a sértegetéssel.
Innentől kezdve nincs mit mondanom neked.
Ezzel mondjuk kellően tudok azonosulni,pláne azèrt mert az èn környèkemen sincs senki kb.
Az ország másik vègèbe talán,ha szökőèvbe egyszer beszèlek valakivel. xD
Fejèr megye.~ Aki gondolja írhat.
22/L
Én bisex vagyok.Marosvasarhelyi
19 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!