Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek a tinderről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a tinderről mint társkeresési formáról?

Figyelt kérdés

Kinek mennyire vállt be? Gáz, ha valaki azon keresztül próbálkozik? Sajnos nagyon semmi nem jött be eddig.:D Sokan vannak rajt?

18L

2016. máj. 5. 18:53
 1/8 A kérdező kommentje:
KATEGÓRIA! A kérdésem is, a meelg csajokhoz szól!:)
2016. máj. 5. 18:59
 2/8 anonim válasza:
Egyaltalan nem jo..sok a kamus rajta ..25L
2016. máj. 5. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Mondjuk amúgy sem vagyok a netes ismerkedés híve, de azért nézegettem ott az embereket.

Volt, hogy volt match, és sajna sosem tudom mivel kezdjek neki a beszélgetésnek, és ezzel úgy fest a másik fél is mindig így volt. Szóval tanácsolom, hogy írj rájuk :D ...A nők nem olyan merészek, mint a férfiak. A külföldiek mondjuk talán mások.

A Tinder annyiban jó, hogy simán le tudod csekkolni a facebookját, ha pl kint van a sulija is.

Ez tider titok :D .. vagy hát annyira nem nagy titok, de ha 2 km-re állítod be a távolságot, és vársz, utána ha kidobál embereket, és azok mondjuk 20-25km-re, vagy annál is messzebb vannak, azok belájkoltak téged ;) :D

Én amúgy tényleg nem vagyok híve a netes társkeresésnek, de már szinte csak a virtuális világban élünk, így ez is a velejárója, hogy ott ismerkedik az ember. Kinek mi, bár élőben sokkal többet tudsz meg, többet érzel, meg e van a vonzalom stb.

2016. máj. 5. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:

én elég sok jófej emberrel megismerkedtem, köztük a barátnőmmel is, akivel fél éve vagyunk együtt:)

21/L/L

2016. máj. 6. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem se igazán jött be :D 18/L
2016. máj. 6. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Előttem írták, hogy sok a kamus. Kamusok mindenhol vannak, de Tinderen tényleg összegyűlik az összes. Én eddig egy lánnyal találkoztam ott, akivel volt egy randink és semmi egyéb. Próbálkozni lehet Tinderen, de szerintem nem érdemes.
2016. máj. 6. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
tudom ki vagy ,hajra nekem bejött
2016. máj. 6. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Csajszi,aki akár egyet huncutkodni hát itt vagyok;))

L/L

2016. máj. 7. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!