Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a tinderről mint társkeresési formáról?
Kinek mennyire vállt be? Gáz, ha valaki azon keresztül próbálkozik? Sajnos nagyon semmi nem jött be eddig.:D Sokan vannak rajt?
18L
Hát, nem tudom. Mondjuk amúgy sem vagyok a netes ismerkedés híve, de azért nézegettem ott az embereket.
Volt, hogy volt match, és sajna sosem tudom mivel kezdjek neki a beszélgetésnek, és ezzel úgy fest a másik fél is mindig így volt. Szóval tanácsolom, hogy írj rájuk :D ...A nők nem olyan merészek, mint a férfiak. A külföldiek mondjuk talán mások.
A Tinder annyiban jó, hogy simán le tudod csekkolni a facebookját, ha pl kint van a sulija is.
Ez tider titok :D .. vagy hát annyira nem nagy titok, de ha 2 km-re állítod be a távolságot, és vársz, utána ha kidobál embereket, és azok mondjuk 20-25km-re, vagy annál is messzebb vannak, azok belájkoltak téged ;) :D
Én amúgy tényleg nem vagyok híve a netes társkeresésnek, de már szinte csak a virtuális világban élünk, így ez is a velejárója, hogy ott ismerkedik az ember. Kinek mi, bár élőben sokkal többet tudsz meg, többet érzel, meg e van a vonzalom stb.
én elég sok jófej emberrel megismerkedtem, köztük a barátnőmmel is, akivel fél éve vagyunk együtt:)
21/L/L
Csajszi,aki akár egyet huncutkodni hát itt vagyok;))
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!