Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
London milyen társkeresési szempontból?
Tervben van, hogy adózási okok miatt kiköltözöm az Egyesült Királyságba, London környékére.
A nyelv nem probléma, szerencsére éltem már angolszász országban. Bár nem mosogatónak mennék ki, azért a "kelet-európai" stigma rajtam lenne, gondolom. Ez mennyire számít a magánéletben?
Akinek van személyes tapasztalata az ügyben, leírná?
Az emberek barátságosabbak kinn, mint itthon.
Viszont magyarok általában csimpaszkodással nyitottak felém, emiatt eléggé szkeptikus lettem velük kapcsolatban és nem is kerestem társaságukat.
Londonban Wattford, KingsCross, és Finchleyben laktam huzamosabb ideig.
Stigmát nem éreztem, inkább embere válogatja, nem általánosítanék. Nekem személy szerint rossz tapasztalatom főként magyarokkal volt és spanyol-olasz-indiai-polák és litvánnal lehetőség szerint nem költöznék össze. Csehekkel viszont szintén pozitív tapasztalatom volt. Ami meglepőnek mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!