Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a leszbikus lányok közül mennyien domináns beállítottságúak?
Ez elég érdekes kérdés. Én alapból szubmisszív vagyok, de a legutóbbi párkapcsolatomban többször is átvettem a domináns szerepet. Azóta is tudok, és szoktam dominálni.
Gondolom ezzel más is így van, úgyhogy nem hiszem hogy lehet megközelítőleg pontos adatot adni.
Csatlakozom az előzőhöz.Magam is tudnám élvezni egy dominánsabb lány társaságát az ágyban. Hogy mennyien lehetnek? Hát ki tudja. A nők általánoságban inkább szubmisszív beállítottságúak (mint én magam is) de a leszbikusok között talán magasabb a domináns nők száma,mint a heterók között. Remélem😛
21/LL
(gaz,hogy bi vagyok de hátha hasznosnak gondolod a válaszom)
Én nagyon nem vagyok domináns. Szeretem ha irányítanak. Eddig csak fiúval voltam de jó lenne ha egyszer egy lány irányítana. Ha egy lánnyal lennék együtt akkor se merülne fel bennem az irányítási vágy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!