Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmerjem vállalni nyíltan hogy leszbikus vagyok? :/
Figyelt kérdés
pesten vállalnám, de győrmosonsopron megyében elítélnének? :/2016. ápr. 27. 12:16
1/18 anonim válasza:
Valald fel !! Ej ugy ahogy akarsz es boldogan !
2/18 anonim válasza:
Nem kell felvállalnod,ugyanis senkit nem érdekel a szexuális beállítottságod.
3/18 Csak_egy_pasas válasza:
Én azt mondom, csak akkor gondolkodj el ezen, ha már van párod. Erről nem írtál. Van? Ha nincs addig ez a kérdés, ezen agyalni felesleges…
4/18 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs, de ha lesz nem szeretnék bujkálni :)
2016. ápr. 27. 13:23
5/18 anonim válasza:
Előbb inkább tanulj meg rendesen magyarul, és akkor jobban elfogadnak majd.
6/18 A kérdező kommentje:
magyarul? miért mi a bajod? :D
2016. ápr. 27. 13:52
7/18 anonim válasza:
Fel <KÜLÖN ÍRJUK> merjem vállalni nyíltan <VESSZŐ> hogy leszbikus vagyok? :/
<NAGY BETŰ>Pesten vállalnám, de <kifejezés hiányzik: LEHETSÉGES, HOGY> <NAGY BETŰK, KÖTŐJELEK>Győr-Moson-Sopron megyében elítélnének? :/
8/18 anonim válasza:
Amúgy volt már a kérdés néhányszor.
Miért nem olvasol vissza?
Hány éves vagy?
Mert, ha még fiatal vagy, akkor ez még alakulhat. Fiatal nőknél előfordulhat ilyen akkor is, ha később nem jelentkezik.
9/18 A kérdező kommentje:
ez már nem fog változni... tudom... ilyen vagyok... és nem egyszerű, sajnos... :(
2016. ápr. 27. 14:19
10/18 anonim válasza:
Nem egyszerű dolog.
Ott vállald fel, ahol nagyjából elfogadnak.
Ha emiatt tönkretennék az életed, akkor inkább titkold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!