Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy leszbikus kapcsolat lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbikus kapcsolat lehet teljes, harmonikus? (Alább kifejtem)

Figyelt kérdés

Senkit sem akarok megsérteni, csak tudatlan vagyok a témában, és érdeklődöm.

Főleg ha mindkét személy nőies.

Hiszen hetero lányok lakótársként is nehezen értik meg sokszor egymást. A legjobb barátnők is összevesznek, hisztiznek. Féltékenykedések, intrikák, stb. Jellemzően két férfi jobban kijön egymással.

Ha két nő kapcsolatban él, akkor olyanok mint két legjobb barátnő, csak van szex is? Számomra a leszbikus szex kicsit hajaz arra, mintha egy többdimenziós extra maszturbálás. Ez vonatkozik magára a kapcsolatra is. Mivel ad többet egy lány partner, mint egy legjobb barátnő? A szexen kívül. Elhiszem, hogy egy nő lehet vonzó egy nő számára, izgató, de teljes egy ilyen kapcsolat?

Két egyforma "energia", kettőzött nőiség, de nem hiányzik valahogy a férfias dominancia, erő, önbizalom, stb? Ha egy lányosabb lány egy férfiasabb nővel van, az érthetőbb egy fokkal, bár akkor azt nem értem, hogy ha férfiasság kell a másik nőnek párjától, akkor miért nem jó a férfi?

Remélem kapok kifejtett normális válaszokat, előre is köszönöm! :)

2016. ápr. 25. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Ne legyel mar gyoker... NEM, nem valami kulon fajok a leszbikusok, ha ennyire h.lye vagy hogy eddig nem ebben a tudatban vagy akkor most kozlom.

"Mivel ad többet egy

lány partner, mint egy legjobb

barátnő? A szexen kívül." Tudod mi az a szerelem? Nem csak pasi es csaj kozott van. Amit te egy pasi irant erzel, igy a leszbikus csajok ugyan igy egymas irant, es nem pedig csak szex..... Ne legyel mar ilyen ostoba nem is irok tobbet igy se vagyok normalis hogy a sotet barmokkal lealljak

2016. ápr. 26. 18:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz, aki kioszt..De ha egyszer így látom, én legalább szeretném megérteni.
2016. ápr. 26. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Mi két, mérhetetlenül nőies nők vagyunk a párommal. Igen, valahol a legjobb barátnőm is, vele osztok meg mindent az életemből, benne bízom, ugyanolyan a kapcsolatunk, mint egy heteró párkapcsolat, sőt, azt is megkockáztatom, hogy még jobb is. Hasonlóak vagyunk és értjük egymást, sosem veszekszünk, néha összevitázunk, de nagyon ritkán. Nem csak egy férfi lehet domináns és öntudatos, stb. Ez bennünk nőkben is megvan, nem is tudod mennyire. A kapcsolatunk több, mint teljes és nem a szex miatt, hanem mert kiegészítjük egymást érzelmileg, meg mindenhogy máshogy is.
2016. ápr. 27. 01:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Te túl tudsz látni a médián, meg azt amit a hagyományok, hiedelmek a fejedbe véstek?

Kicsit tágítsd a tudatot.

2016. ápr. 27. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"de nem hiányzik valahogy a férfias dominancia, erő, önbizalom, stb?"

Jesszusom, nem. Ezen tudom a legjobban felidegesíteni magam.

Biszex vagyok, jelenleg egy férfi a partnerem, egyelőre úgy tűnik, ő is marad :) (persze ki tudja), de jesszusom, csak nem.

Ha egy férfi félénk, visszahúzódó, az számomra sem vonzó (ízlések és pofonok!), de a páromban sem a dominanciát, erőt meg önbizalmat keresem. Mert ugyanezek bennem legalább olyan erősen megvannak, mint egy férfiban, mégsincs köztünk olyan, hogy ki a "dominánsabb" kettőnk közül, mert nem egy farkasfalkában élünk.

Elkeserítő, hogy még mindig itt tartunk. Rendben, vannak olyan nők, akiknek kell az, hogy a férfi domináljon, de fogadjuk már el, hogy olyan nők is vannak, akik meg ettől lesznek a legidegesebbek!

A fő kérdésre nem válaszolnék, megtették helyettem mások. Két nő között ugyanúgy _SZERELEM_ van, mint férfi és nő között, ezt én tudom a legjobban.

2016. ápr. 27. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen tud harmonikus lenni, ha megtalálod az igazit:) Sajnos én még nem találtam meg a magamét, de van az ismerőseim körében olyan, akik évek óta együtt vannak és boldogok. :)

Ugyanúgy, mint egy heteró kapcsolatban.

2016. ápr. 29. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!