Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus kapcsolat lehet teljes, harmonikus? (Alább kifejtem)
Senkit sem akarok megsérteni, csak tudatlan vagyok a témában, és érdeklődöm.
Főleg ha mindkét személy nőies.
Hiszen hetero lányok lakótársként is nehezen értik meg sokszor egymást. A legjobb barátnők is összevesznek, hisztiznek. Féltékenykedések, intrikák, stb. Jellemzően két férfi jobban kijön egymással.
Ha két nő kapcsolatban él, akkor olyanok mint két legjobb barátnő, csak van szex is? Számomra a leszbikus szex kicsit hajaz arra, mintha egy többdimenziós extra maszturbálás. Ez vonatkozik magára a kapcsolatra is. Mivel ad többet egy lány partner, mint egy legjobb barátnő? A szexen kívül. Elhiszem, hogy egy nő lehet vonzó egy nő számára, izgató, de teljes egy ilyen kapcsolat?
Két egyforma "energia", kettőzött nőiség, de nem hiányzik valahogy a férfias dominancia, erő, önbizalom, stb? Ha egy lányosabb lány egy férfiasabb nővel van, az érthetőbb egy fokkal, bár akkor azt nem értem, hogy ha férfiasság kell a másik nőnek párjától, akkor miért nem jó a férfi?
Remélem kapok kifejtett normális válaszokat, előre is köszönöm! :)
Ne legyel mar gyoker... NEM, nem valami kulon fajok a leszbikusok, ha ennyire h.lye vagy hogy eddig nem ebben a tudatban vagy akkor most kozlom.
"Mivel ad többet egy
lány partner, mint egy legjobb
barátnő? A szexen kívül." Tudod mi az a szerelem? Nem csak pasi es csaj kozott van. Amit te egy pasi irant erzel, igy a leszbikus csajok ugyan igy egymas irant, es nem pedig csak szex..... Ne legyel mar ilyen ostoba nem is irok tobbet igy se vagyok normalis hogy a sotet barmokkal lealljak
Te túl tudsz látni a médián, meg azt amit a hagyományok, hiedelmek a fejedbe véstek?
Kicsit tágítsd a tudatot.
"de nem hiányzik valahogy a férfias dominancia, erő, önbizalom, stb?"
Jesszusom, nem. Ezen tudom a legjobban felidegesíteni magam.
Biszex vagyok, jelenleg egy férfi a partnerem, egyelőre úgy tűnik, ő is marad :) (persze ki tudja), de jesszusom, csak nem.
Ha egy férfi félénk, visszahúzódó, az számomra sem vonzó (ízlések és pofonok!), de a páromban sem a dominanciát, erőt meg önbizalmat keresem. Mert ugyanezek bennem legalább olyan erősen megvannak, mint egy férfiban, mégsincs köztünk olyan, hogy ki a "dominánsabb" kettőnk közül, mert nem egy farkasfalkában élünk.
Elkeserítő, hogy még mindig itt tartunk. Rendben, vannak olyan nők, akiknek kell az, hogy a férfi domináljon, de fogadjuk már el, hogy olyan nők is vannak, akik meg ettől lesznek a legidegesebbek!
A fő kérdésre nem válaszolnék, megtették helyettem mások. Két nő között ugyanúgy _SZERELEM_ van, mint férfi és nő között, ezt én tudom a legjobban.
Igen tud harmonikus lenni, ha megtalálod az igazit:) Sajnos én még nem találtam meg a magamét, de van az ismerőseim körében olyan, akik évek óta együtt vannak és boldogok. :)
Ugyanúgy, mint egy heteró kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!