Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek? Ötletek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ötletek?

Figyelt kérdés

!Kategóriát nézzetek légyszi!

Sziasztok!

Távkapcsolatban éltem a barátnőmmel elég sokáig. Pár hónapja szakítottunk, azóta is napi szinten beszél velem, próbálja fenntartani a barátságunkat. Ezzel még nincs is baj, de nekem ez nem olyan jó. Felvetettem már az ötletet, hogy tartsunk egy kis szünetet, amíg elfelejtem, de azt mondta megharagudna, ha nem beszélnénk. Próbáltam már más lányok után nézni, de mindenkiben őt kerestem. Nem tudok elszakadni tőle. Szükségem van rá, mint barátra. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

Előre is köszönöm!

2016. ápr. 16. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy a kategória, ez hetero kapcsolatban sem működik másként.

Ha neked fájdalmas a szakítás utáni napi szintű beszélgetés, akkor tényleg érdemes lenne egy időre felfüggeszteni minden kapcsolatot, mert ezek szerint még nem vagy túl rajta. Két, vagy három hónap múlva meg lehet próbálni újra beszélgetni, ha akkor már nem fáj, akkor lehettek barátok.

2016. ápr. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!