Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus kapcsolat lehet teljes, harmonikus? (Alább kifejtem)
Senkit sem akarok megsérteni, csak tudatlan vagyok a témában, és érdeklődöm.
Főleg ha mindkét személy nőies.
Hiszen hetero lányok lakótársként is nehezen értik meg sokszor egymást. A legjobb barátnők is összevesznek, hisztiznek. Féltékenykedések, intrikák, stb. Jellemzően két férfi jobban kijön egymással.
Ha két nő kapcsolatban él, akkor olyanok mint két legjobb barátnő, csak van szex is? Számomra a leszbikus szex kicsit hajaz arra, mintha egy többdimenziós extra maszturbálás. Ez vonatkozik magára a kapcsolatra is. Mivel ad többet egy lány partner, mint egy legjobb barátnő? A szexen kívül. Elhiszem, hogy egy nő lehet vonzó egy nő számára, izgató, de teljes egy ilyen kapcsolat?
Két egyforma "energia", kettőzött nőiség, de nem hiányzik valahogy a férfias dominancia, erő, önbizalom, stb? Ha egy lányosabb lány egy férfiasabb nővel van, az érthetőbb egy fokkal, bár akkor azt nem értem, hogy ha férfiasság kell a másik nőnek párjától, akkor miért nem jó a férfi?
Remélem kapok kifejtett normális válaszokat, előre is köszönöm! :)
Hát a leszbiket én se fogom soha megérteni..
Még két homo pasi is érthetőbb, mert ott az egyik női szerepbe kerül..az ágyban legalábbis biztos. Meg ott technikailag megvalósul ugyanúgy hogy egy pénisz megy egy lukba.. De a leszbizésnek nem tudom mi értelme, főleg hosszabb távon.
De én eleve úgy vagyok vele, hogy a homoszexualitás mindkét oldalról kicsit természetellenes, nem véletlenül van két nem. De nem bántom őket, magánügyük!
21/L
Szia!
Igen, én úgy érzem teljes igy a kapcsolatunk, jól megvagyunk évek óta.
Vannak néha apróbb viták, mert néha mindketten elég makacsak vagyunk, de nem túl sok. Nagyon jól megértjük egymást, nagyon hasonló az érdeklődési körünk, a gondolkodásunk, az életstilusunk ás igy nincs túl sok probléma közöttünk.
A szexre nem tudok mit mondani.:D Nagyon jó, mert imádom a barátnőmet, semmilyen hiányom nincsen ilyen tekintetben sem, mindig van orgazmusom, tudja mire vágyom... Kell ennél több? Nagyon nagy részletekbe nem akarok belemenni.:D
Nálunk egyébként a barátnőm határozottabb, dominánsabb mint én, az ágyban is pl. de az élet egyéb területein is, ezt nagyon szeretem benne, de ettől még nőies. No egyikünk sem az az agyon sminkelem magam, meg tűsarkú cipőben plázázok tipus. De néha enyhébb smink, nőies öltözködés, hosszú haj.. Általában az embereknek meg sem fordulna a fejében azt gondolni, hogy bármelyikünk leszbikus lenne és együtt vagyunk.
Remélem tudtam valamennyit segiteni.
" Ha egy lányosabb lány egy férfiasabb nővel van, az érthetőbb egy fokkal, bár akkor azt nem értem, hogy ha férfiasság kell a másik nőnek párjától, akkor miért nem jó a férfi? "
Mert a férfi az nem nő.
Hiába domináns, magabiztos, erős egy nő, nem ezektől a jellemvonalaktól lesz valaki férfi.... és aki ezekre a tulajdonságokra bukik, már miért kéne férfit keresnie? Férfi nem kereshet magának ilyen nőt?
Ha egy picikét túllépnénk a sztereotípiákon, akkor mindenféle szájba rágás nélkül is megérthetnénk, miért kellhet valakinek más, mint a megszokott dolgok.
Meg hogy szex csak akkor jön létre, ha az egyik félnek farka van... :D
Hát érdekes elgondolás, hogy egyeseknek a szex ennyiből áll.
Nekem kicsit mást jelent, de kinek mi...
Vannak barátnőim és van a párom. Hogy miben más a kettő? A barátnőimre teljesen átlagosan, "haverként" tekintek, a párom és köztem extraként nem csak szex van, hanem ÉRZELEM ÉS SZERELEM. És azért szerintem elég sokat mond, hogy ha az ember képes a család és a társadalom ellen is kiállni akár a párjáért, mert hidd el, sokunknak sajnos elég sok dolgon kell átmennie, hogy viszonylag jól élhessen. Én bármelyik barátnőmet fel tudnám áldozni érte, sőt tényleg bárkit (pedig nem valami új már a kapcsolatunk). Annyival több egy barátnál, mint a srácoknál a barátnőjük a haverjaikhoz képest.
A férfi-női kapcsolatoknak is biztosan meg vannak a maga konfliktusai, csak talán más formában. Sosem voltam se én, se a barátnőm hisztis alkat, le tudunk ülni megbeszélni a dolgainkat és a vitáink se tartanak egy napnál tovább. Bízunk és tiszteljük legalább ennyire egymást.
Attól lesz valaki férfias, hogy védelmező, bátorító típus, aki mondjuk nem fél kint kertet ásni, vagy kicserélni a villanyt? Ne haragudj, de ha megemberelem magamat ezt én is meg tudom csinálni, nem hinném, hogy ezek miatt férfiasabb lennék. :D Pedig alapvetően én vagyok a jóval lányosabb a kapcsolatban. De a párom is nő, hiába van rövid haja, ugyan úgy melltartót hord, ugyan annyira bonyolult, elvont, művészlélek, mint egy nő. Az már mellékes, hogyi mádja a fegyvereket és ak atonaságot. Én meg a kocka dolgokat, nő létemre. És?
Szerintem nem kellene a tulajdonságokat férfias-nőies csoportba tuszakolni, legalább is sokat. (elismerem, a rövid-hosszú haj, az izmok, vagy amiket a hormonok irányítanak (tesztoszteron, ösztrogén), esetleg a szőrtelenítés berakható ilyen kategóriákba, de azért a belső tulajdonságok kicsit más tészták.
És a szex... Kinek mi. Nem hiszem, hogy csak a kulcs és a zár összerakása értelmezhető szexnek. Bár igaz, nekem elég fontos a mögöttes tartalma, az érzelmek is ennél és innentől annyira nem érdekel, hogy ki hogyan néz erre. Akkor már fel is lehetne hozni, hogy a leszbikusok, akik sosem voltak férfival, csak nővel, azok szüzek-e. :D
Kinek mire van igénye, mit tart teljesnek. Részemről soha sem voltak vonzóak a férfiak, egyáltalán. Se kívül, se belül, persze barátkozni sokkal jobban szeretet velük, szóval senki se merje azt állítani, hogy férfigyűlölő vagyok. Mert nincs így. Egyszerűen csak életem x évében egyszer sem tudtam rájuk másképpen gondolni, a lányokkal ellentétben.
Remélem, mindenre tudtam válaszolni az én szemszögemből. :)
Sokan még mindig nem hiszik el, hogy a szerelem nem csak egy férfi és egy nő között jöhet létre. Persze, elismerik a melegek létezését, de mégis csak a heteró kapcsolatokra mondják rá, hogy na, ez olyan "igazi".
Két kapcsolatban lévő nő nem bff, nem lakótársak és nem barátság van közöttük, hanem _szerelem_. Valahogy az egész kérdésből az jön le, hogy számodra ezt nehéz megérteni, elképzelni. Ez érthető, hiszen kiskorunktól fogva az ömlik ránk minden meséből, filmből, képeslapról, hogy romantikus jellegű érzéseket csak két ellentétes nemű egyén érezhet egymás iránt. Amit megszokunk, azt vesszük alapnak, világos. De mégis úgy gondolom, hogy nyitni kellene másféle elképzelések felé is.
"Két egyforma energia", értem, hogy mire gondolhatsz, de szerintem itt nem az van, hogy rosszul fogalmaztad meg, simán az elképzelés hibás. Két nő, legyenek bármilyen különbözőek is tulajdonságok terén, szerintem végül is mégiscsak egyforma? Ez elég groteszk és szerencsére tökre nem így van.
Megértem amit írtok, és köszönöm.
De nem tudok amellett elmenni, hogy két nem létezik az embereknél (is).
Közhely, de kiegészítik egymást alapvetően, nagyon mélyen. Ettől még sok rossz hetero kapcsolat van persze..
A farok azért olyan amilyen, a punci meg azért olyan, amilyen, hogy egymáshoz illeszkedjenek.. Sajnos ezek mellett nem tudok elmenni, bármennyire is toleráns vagyok és megértő.
Nem tudom. Amíg nem a te dolgod, miért kell vele foglalkozni? Tudom hihetetlen, de izlések és pofonok. Alapvetően többségben vannak a jobbkezesek, nem is kicsit. Akkor balkezesnek lenni abnormális?
Régen átszoktatták a balkezes gyerekeket, mert valamiért azt ellenezték. De azokból se lettek jobbkezesek, csak átszoktatott balosok. Sose tudták annyira kifinomultab használni a kezüket, mint mások.
Igazából amúgy én is meg tudlak érteni. Számomra például az megérthetetlen, hogy lehet együtt élnie két ellenkező neműnek. Persze, ott vannak a sorozatok, filmek, mesék ahol tömik a gyerek fejét, mi az ideális.
De mi így vagyunk boldogok. Nekünk ez tetszik. Ennyi. Ha az ember elé raknak egy körtét meg egy almát, mert ez a két gyümölcs létezik akkor lehet, hogy a nők a körtét, a férfiak meg csak az almát ennék. De mi van? Ha egy nőnek az alma ízlik, és fordítva?
Megértem, hogy van férfi és nő. És? Ha a nőkhöz vonzódom, akkor nem a férfiakhoz, ezt nem tudom befolyásolni. Így vagyok kiegyensúlyozott. Az meg, hogy nem természetes és érthetetlen: Mióta léteznek élőlények van homoszexualitás. Rengeteg állat és az emberek evulóvióját is végigkísérte.
Na meg, akkor mi van azzal, hogy egy nőnek nem csak a pénisz tud örömet okozni? Vagy hogy a férfiak prosztatájának stimulálása is jó érzés? Ezek mégis csak nem ok nélkül lehetnek.
Talán, majd ha a kutatások is mondanak valamit és jutunk valamire a melegség mibenlétéről, jobban lehet magyarázni, tényekkel. Addig viszont nagyon nehéz és szerintem érthető, hogy valakinek ez nem úgy jön át. Hiszen tőlük idegen dolog, ahogyan tőlem a heteroszexualitás, hiszen már ilyen gondolatokkal, érzésekkel nőttem fel.
Ami a természetességet illeti.. Azt tudni kell, hogy a csikló az egyetlen olyan emberi szerv (férfiakat is belevéve), ami kizárólag az örömszerzésre hivatott. Mert a férfiaknál a pénisz szaporodásra, illetve vizelésre is van. A nőknél a hüvely szintén szaporodásra, a csikló az örömszerzésre van. :) És mint ilyen, egyáltalán nem csak arra alkalmas, hogy férfiak játsszanak vele. Meg pl. két nő csiklóinak egymáshoz dörzsölése is földöntúli örömet okozhat.
Férfiaknál meg a prosztata izgatása okozhat földöntúli örömet, amit történetesen hátulról lehet elérni.. Ha van isten, miért úgy teremtette a férfit, hogy ha hátulról "megrakják" az neki jó érzés legyen?
Úgyhogy felejtsük már el ezt az isten így teremtette, meg mi a természetes című begyöpösödött baromságokat. A szaporodáshoz kell férfi és nő, de a szex több mint szaporodás, az embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!