Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy kellene újra kezdenem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene újra kezdenem?

Figyelt kérdés

-kategória-

1 hónapja szakítottam a barátnőmell nagyon szerettem sőt még most is nagyon,távkapcsolat volt elszívta minden energiám,időm és önbizalmam a vége felé már sokat veszekedtünk.

Féltékenység miatt lett vége mert nem bírta elviselni hogy ilyen közel állok a legjobb barátnőmhöz(pedig tényleg csak annyi hogy 1000éve ismerjük egymást)

én szakítottam vele mert már nem bírtam.

Hogy kellene újra kezdenem?hogy építhetném újra az önbizalmam?ha valakivel történt már ilyen hogy tetted túl magad rajta?

Válaszokat köszi előre is!

2016. ápr. 16. 12:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Na most nekem nem volt ilyenem DE én azt csinálnám hogy a barátokkal haverokkal egy kicsit többet lennék vagy többet sportolnék több zenét hallgatnék (na jó nálam senki sem tud több zenét hallgatni) aztán probálgatnék újra
2016. ápr. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!