Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha újra kezdeném, akkor még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha újra kezdeném, akkor még hatna?

Figyelt kérdés
Másfél évig folyamatosan szedtem fogamzásgátlót és az egyik szünet után kihagytam 5napot az új csomag megkezdésével. Már két napja újra szedem ugyanazt a gyógyszert. Ettől még megmaradt a fogamzásgátló hatása, vagy ismét várni kell egy hónapot. Azért jutott ez eszembe, mert a tájékoztatóban is azt írták le, hogyha át akarjuk helyezni a menstruáció időpontját, akkor mindig hosszabbítsuk a szünetet, sose rövidítsük. Viszont az én kérdésemre ezzel kapcsolatban nem találtam választ. Légyszíves segítsetek. Köszönöm.-
2010. jún. 21. 12:01
 1/5 A kérdező kommentje:

*sohase hosszabbítsa, mindig rövidítse a szünetet

Bocsi, elírtam.

2010. jún. 21. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez most szerintem ugyanolyan elven működik, mint ha először kezdted volna. 1-2 nap még belefér a csúszással, de ha 5-öt kihagytál, akkor vedd úgy, mintha most kezdenéd el megint. A 15.szem után elvileg védett vagy, de ha biztosra szeretnél menni, várd ki az első levelet.
2010. jún. 21. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. jún. 21. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, a "csúsztatás" inkább csak 1-1 nap, de semmiképp se +5. Vedd úgy, hogy elölről kezded, akkor nem lehet baj.
2010. jún. 21. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer, akkor védekezek másképp.
2010. jún. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!