Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenék vagy mell pártiak vagytok?
1. Miért fontos megemlíteni, hogy mi jön le az írásomból? Leszbi avagy nem leszbi ez itt oly mindegy
2. Nem írtam olyat, hogy problémám lenne a szilikonnal
3. Köszönöm, hogy válaszoltál ;)
Hát nagy mellek nekem nem kellenének, inkább feszes, formás, kézbe illő mellek kellenének. Úgyhogy lapos fenék, formás mell.
Lehet a feneket formálni edzéssel, a mellet már nem annyira.
Fenék
ma 19:06
attól, hogy nagy unalmában néha betesz egy gagyi photoshoppos képet egy csajról aki gyakorikérdésekes táblát tart, még férfi
Mell. Persze nem a hatalmas, van az a kellemesen telt (B-C... esetleg D, de az már elég nagy), ami ha tényleg feszes, az gyönyörű tud lenni.
A különbség a kettő között, hogy az ember lánya a melléről nem igazán tehet, ellenben a fenekéről igen, azt lehet eddzeni. (A mellizmokat is valamilyen szinten, de ebbe ne menjünk bele)
De alapvetően cicipárti vagyok. :) Ennek ellenére páromna kis ugyan olyan A-s melle van, mint nekem. Na nem baj. :D
"A mellizmokat is valamilyen szinten, de ebbe ne menjünk bele"
A mell az zsírszövet, alatta van a mellizom. A mellizomra lehet edzeni, csak éppenséggel nem lesz jobb tőle a mell..
atom jó fenék, pici de esztétikus mell
tehát egyértelműen FENÉK
a lapos fenék és nagy mell vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!