FIÚK! Milyen pártiak vagytok: mell vagy segg?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 02:00
1/11 anonim válasza:
húzz be egyet a seggnek
mármint egy strigulát :DDD
6/11 anonim válasza:
összhatás párti vagyok.
Hiába jó a mell meg a segg, ha 56 os lába van csámpás, és úgy beszél mint a nagyapám.
7/11 anonim válasza:
-Ezen a téren elég kétszínű vagyok. Van olyan ,hogy megfog 2 jó csöcs ,de néha 1 jó segg nagyon beindítja az állatot.
-Én a válaszadó belső énje vagyok ,ne is halgass a férfiállatra a belső szépsége a lényeg.
-Kussolj xD
8/11 anonim válasza:
03:58, Ahhoz képest, hogy engem parodizáltál, jót röhögtem. De szerintem elég érthető volt a válaszom.
10/11 anonim válasza:
Kicsik a melleim de a páromat nem érdekli:D A popsimat még a csajok is megdicsérik:D Párom helyett válaszolva popsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!