Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet, hogy azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy azok a pasik akik inkább popsi pártiak, azok a kicsi, de formás ciciket szeretik?

Figyelt kérdés

Én is ebbe a csoportba tartozom, és úgy vettem észre, hogy akik a "mell vs fenék" vitában az utóbbit választják, azok hozzám hasonlóan a kicsi, de formás cickókat szeretik?

Miért lehet ez?

És srácok, ti hogy vagytok ezzel? Jó a megfigyelésem?

2015. jún. 4. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem jó. Én a nagy melleket szeretem.
2015. jún. 4. 17:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Az első mondat végére nem ?Et akartam... Sorry a telóról való gépelés nem tartozik az erőségeim közé. Meg apllapban a helyes írás sem :/
2015. jún. 4. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:

A párom is popsi mániás, de nekem nagy melleim vannak. ^^'

N

2015. jún. 4. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

most hogy mondod tényleg

én is jobban szeretem a kissebb formásabb mell és nagyobb formásabb segg kombót :D

16/F

2015. jún. 4. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem vok popsi párti. Én mindent szeretek a csajokon.

És imádom a kis ciciket!

2015. jún. 4. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
azért mert a vékony lányoknak van szép fenekük és többnyire a vékonyság együtt jár a pici cicvel, nem minden esetben, de többnyire, én is az ilyen típust szeretem :D
2015. jún. 4. 21:41
 7/9 Joe.38 ***** válasza:

Jé tényleg! Ezen még igy el se gondolkodtam. De tény. En is kicsi ciciket kedvelem.

Igen. mivel a kis ciciseknek a testük is vekony fenekük kemény ez legtöbbször együtt jar. Ergo anal mania kis cici - nagy elvezet. :-)

2015. jún. 5. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Szeretem a kicsi, és nagyobb formás melleket!

Szeretem a szép formás feneket! (kisebb-nagyobb)

Szeretem az édes aranyos ennivaló tulajdonosát!

És ha valaki tetszik igazán, mindegy ezekből melyik van neki, kell!

2015. jún. 5. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Én fenékmániás vagyok, és a bögyös-faros csajokat szeretem, szóval rám nem illik a megfigyelésed.
2015. jún. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!