Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az aránytalan...

Mit lehet tenni az aránytalan testel? Nagy popsi kicsi comb kicsi has?

Figyelt kérdés

Én egy 14 éves làny vagyok és utàlom hogy nagy popsim van.Csak hosszu ruhàkba tudok màszkàlni mert annyira szégyellem. A hasamat àtlehet érni a combom is kicsi és ez az arànytalan nagy fenék.Ez normàlis??

Valaki mondja megy hogy lehete fenékre fogyni???? Lehet valaha szép alakom?😢

2015. jan. 28. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
J.Lo szerinted csúnya? Na látod!
2015. jan. 28. 23:02
 2/5 dirtboy ***** válasza:

nincs helyi zsírégetés

egyébként meg lehet csak beképzeled magadnak,ilyen kortól már kb minden nő nagynak hiszi a seggét holott lehet koránt sem az de ha netán mégis viszont jó az alakja akkor azt meg szeretik a férfiak és sok nő társad is max irigykedne rá hogy neked milyen feneked van.

2015. jan. 29. 00:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt.De én nekem téeg előnytelen a testem.Valamit megfogok probàlni.Elsőnek mondom a ló egy gyönyörű teremtmény nem ugy mint te👌
2015. jan. 29. 07:22
 4/5 dirtboy ***** válasza:

első J.Lo-ra gondolt azaz Jennifer Lopezre.

szálkásító diéta szükséges és aerob mozgás viszont nem árt tudnod hogy ha netán amiatt lenne nagy a feneked hogy könnyen hízol rá akkor onnan megy le utoljára.

értelem szerűen ahová a legkönnyebben hízol onnét fogysz a legnehezebben.

vedd figyelembe fogyásnál hogy más testrészed ne veszítse el az alakját miközben a fenekedre koncentrálsz hogy az kisebb legyen.

csúnya lenne ha közben pálcika lábad lenne.

szóval csak okosan lehetőleg ha már mindenképpen elhatároztad ezt.

2015. jan. 29. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.Akkor ofa figyelek az evéssel és aerobikohok😊Remélem hatàsos lesz a végeredmény
2015. febr. 1. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!