Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet mondani egy lányról ránézésre, a viselkedése alapján, hogy leszbi? Én annak érzem magam, de nem akarom, hogy mások ezt lássák rajtam.
Hat az oltozkodes arulkodo lehet!
De amugy ne foglalkoz masok velemenyevel ok ugy sem tudjak mi az igazsag nekem van olyan lany ismerosom aki hetero es a kinezete fius!
Nem kell senkivel foglalkozni elj ugy es nezz ki ugy ahogy akarsz!
Utolsó kommentelő: Elég szűk a látásmódod ilyen téren. Elég sok különbség van a sportos és a fiús között. Pl én egyáltalán nem tartom magam fiúsnak, és cicababásnak sem. Ezt a kettő közötti állapotot hívjuk -ha úgy tetszik- "sportos elengásnak" ..
Amikor nem csak az általad említett torna cipő - cipzáros felső játszik, hanem pl egy blézer is, egy csinosabb egy színű gatya is... Csak hogy kiemeljek egy konkrét példát. És témakör besorolástól függetlenül : ezt a fajta öltözködést láthatod akár heteroknál is, akár leszbikusnoknál is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!