Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus, vagy biszex lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, vagy biszex lányok, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni egy olyan lánnyal, aki kicsit izmosabb, mint az átlag? Olyanra gondolok, hogy vékony alkat, de enyhén kockás has, kerek vállak, kicsit izmos hátsó és combok...

2016. febr. 13. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hmm.. Szép alakja van az tény, nem rugdosnám ki az ágyambol, viszont én személy szerint a husisabb lányokat sokkal jobban szeretem, tudod akiken van mit fogni. Én átlagos testalkatu vagyok, és egyszer volt vékony barátnőm, gyönyörü volt és jo volt vele, de mint mondtam nálam a kicsit husis a favorit ! A lényeg hogy ne legyen kövér de ne legyen sovány.Viszont a belső a legfontosabb, de nagyon nehéz egy rendes aranyos kedves csajszit kifogni.:) 17/L bi.
2016. febr. 14. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez egy tökéletes forma, ha valaki meg tud mellé még nőies is maradni :) Nekem bejön :)
2016. febr. 15. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem aki a képen van nagyon nem jön be :(
2016. febr. 15. 19:35
 14/15 anonim válasza:
Semmo baj azzal ha valaki sportos, sot igenis vonzo :)
2016. febr. 16. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Noha nem vagyok "szakmabeli" (leszbi), ha a képen látható hölgyhöz hasonlítasz, tökéletes vagy! De írj privátotkat bátran az elismerőknek!

F/60

2016. febr. 20. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!