Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon gonosz húzás lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gonosz húzás lenne a barátnőmmel a gyereke miatt szakítani?

Figyelt kérdés
Mi kettesben nagyon jòl megvagyunk, ùgy èrzem minden klappol, kìvève azt a "picinyke" problèmàt, hogy a gyereke ki nem àlhat engem! Szòval mindent elkövet, hogy ezt a tudtomra adja ès kezd elegem lenni belőle...a baràtnőm szerint majd tùl jut ezen de ez màr kb 6 hònapja tart, meg hogy csinàljak vele közös progit...De mit? Mikor csak akkor àll velem szòba, ha èpp gonosz megjegyzèse van valamire :D ùgy èrzem, hogy ez az egèsz kapcsolatunkra rànyomja a bèlyeget, persze hisz a gyerekèről van szò, meg ha màr a szakìtàson gondolokodom ez miatt akkor velünk sincs minden rendben...nem? 28L

#gyerek #fájdalom #leszbikus #szakítás #aggodalom #megbànnàm? #piszkàlòdàs :D
2016. febr. 6. 10:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%
Lehet, neki még normális a gondolkodása és apukát szeretne. Ha minden áron a barátnőddel akarsz lenni, azt ne a gyereke előtt tedd. Vagy célotok lelki ronccsá tenni azt a gyereket, hogy két anyja van? Gratulálok, semmi együttérzés a gyerekkel szemben.
2016. febr. 6. 14:18
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

Együttèrzek a gyerekkel, ezèrt is fontolom meg a szakìtàst ès azt akarom, hogy neki is jò legyen...Ha leszarnàm 100% h nem szakìtanèk a baràtnőmmel, ès az sem èrdekelne, hogy ùtàl...

De megakarom ezt oldani, hogy mindenkinek jò legyen...csak eddig mèg normàlisan beszèlni sem lehetett vele! Az meg, hogy az anyja bemutatott neki, vagy eddig haza vitte a partnereit,vagy felvàlalta a gyereke előtt a màssàgàt,ezekhez semmi közöm...Ő ùgy neveli, ahogy ő akarja...

Szòval lefogok ülni beszèlni velük, mert ez ìgy senkinek sem jò!

2016. febr. 6. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:
És neked tetszik-e, ahogy neveli a lányát? Mert ez is hozzátartozik, így ezt sem ártana, ha szeretnéd benne, ha tartós kapcsolatot akarsz. Ha egyáltalán nem tetszik, valahogy inspirálhatnád, hogy változtasson a nevelési módszerén.
2016. febr. 7. 02:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Van amit èn màskèpp csinàlnèk...de nem igazàn akarok beleszòlni, nagyon a kapcsolatunk elejèn vagyunk ès a lànya sem èpp kedvel...
2016. febr. 7. 09:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Talán megoldás lenne, ha csak kettesben a gyerekkel csinálnátok programot,ha a gyerek hajlandó lenne elmenni veled,mondjuk az Állatkertbe vagy egy gyerekfilmre egy moziba, és utána mennél is haza, (mondjuk egy ebéd után), hogy lássa nem csak az anyja miatt vagy ott, hanem miatta is, és nem veszed el az anyját tőle. De ez fenn fog állni, amíg a gyerek nagykorú nem lesz. Nehéz ügy. Talán egy pszichológus többet tudna mondani.
2016. febr. 7. 12:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen erre èn is gondoltam màr, a pàrom is ìgy gondolta :) de nem hajlandò velem bàrmifèle programot is csinàlni...nehèz ügy...:/ nem szokásom hamar feladni, ès tènyleg igyekszem a bizalmàba fèrkőzni, de nem szeretnèm azt, hogy miattam szenvedjen, mikor vèlhetően miattam szenved! Ma este megyek àt hozzàjuk, megpròbàlok beszèlni először a kedvesemmel, hogy ő hogyan gondolja, aztàn pedig a kislànnyal együtt...:) szorìtsatok, mert nagyon ideges vagyok :D
2016. febr. 7. 13:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Egy ekkora gyerekkel még pasival ismerkedni is nagyon nehéz, hát még nővel...

Plusz szegény gyerek -- az anyja leszbi és csajokat hoz haza... Szégyelli, zavarja, nem tud mit kezdeni... + kamaszkor + új kapcsolat/család....

Előre bocsátom (ugyanebben a cipőben járok), hogy egy sok éves nehézséggel nézel szembe... Akármilyen jó is a kapcsolat, megkeseredik az egész... Ha szereted a párodat megéri, de egy ilyen fiatal lány nem biztos, hogy végig akarja csinálni. :(

2016. febr. 7. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
2016. febr. 7. 14:06
 19/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem könnyű neki ès, hogy neki az èletben mèg egy nagyobb dologgal is megkell küzdenie vagy elkell fogadnia amit mèg a mi modern tàrsadalmunk sem igazàn toleràl, èrt meg!

Utolsò:

Olvastam a kèrdèst, viszont ez rànk nem vonatkozik! Nemhogy a kislàny előtt de mèg olyan tàrsasàg előtt sem szeretem megcsòkolni a baràtnőm (nemhogy a mellèt megfogjam vagy a bugyijàba benyùljak) akik tudjàk, hogy leszbikusok vagyunk ès elfogadnak minket! Az intimebb dolgokat a hàlòszobàban csinàljuk! A kislàny előtt max arcra puszi vagy ölelès törtènt...de szerintem ezt mèg a teljesen heterò legjobb baràtnők is megteszik...

Ma lett egy kis beszèlgetès, ami mondhatni egèsz elfogadhatò volt a többihez kèpest! :D ùgyhogy most ùgy nèz ki a dolog, hogy a jövő 7vègère kikell talàlnom valami szuperisztikusan nagyszerű programot...a pàrom elutazik ès èn vigyàzok majd a gyerkőcre :D amibe ő is beleegyezett...igaz nem az ő ötlete volt :D de belement, hogy jobban megismerjük egymàst! Amit jò jelnek veszek....

2016. febr. 7. 18:27
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Csak úgy lábjegyzetben jegyezném meg, hogy Magyarországon a meleg párok nem fogadhatnak örökbe/nevelhetnek gyereket. Na most ez a leszbikusoknál hagy némi kiskaput, arra ugyanis nem terjed ki a tiltás, hogy gyermekes anya összeszűrheti-e a levet egy másik nővel addig, amíg a gyereke nem lesz nagykorú. A kislány viselkedése is mutatja a fentebbi esetben, mennyire káros ez a kiskapu, és ha már te is kezded észrevenni, hogy ez sehogy se jó a gyereknek, valószínűleg az sem véletlen dolog.

Szerintem szakítsatok. Legalább a gyerek érdekeit szem előtt tartva. Bár ezzel még nem oldod meg anyuka felelőtlen hozzáállását a szerelmi életéhez, de legalább néhány hónapra fellélegezhet szerencsétlen gyerek. Áldás az ilyen szülő...pff.

2016. febr. 8. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!