Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gonosz húzás lenne a barátnőmmel a gyereke miatt szakítani?
Köszönöm a vàlaszokat!
Együttèrzek a gyerekkel, ezèrt is fontolom meg a szakìtàst ès azt akarom, hogy neki is jò legyen...Ha leszarnàm 100% h nem szakìtanèk a baràtnőmmel, ès az sem èrdekelne, hogy ùtàl...
De megakarom ezt oldani, hogy mindenkinek jò legyen...csak eddig mèg normàlisan beszèlni sem lehetett vele! Az meg, hogy az anyja bemutatott neki, vagy eddig haza vitte a partnereit,vagy felvàlalta a gyereke előtt a màssàgàt,ezekhez semmi közöm...Ő ùgy neveli, ahogy ő akarja...
Szòval lefogok ülni beszèlni velük, mert ez ìgy senkinek sem jò!
Egy ekkora gyerekkel még pasival ismerkedni is nagyon nehéz, hát még nővel...
Plusz szegény gyerek -- az anyja leszbi és csajokat hoz haza... Szégyelli, zavarja, nem tud mit kezdeni... + kamaszkor + új kapcsolat/család....
Előre bocsátom (ugyanebben a cipőben járok), hogy egy sok éves nehézséggel nézel szembe... Akármilyen jó is a kapcsolat, megkeseredik az egész... Ha szereted a párodat megéri, de egy ilyen fiatal lány nem biztos, hogy végig akarja csinálni. :(
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__755..
Tudom, hogy nem könnyű neki ès, hogy neki az èletben mèg egy nagyobb dologgal is megkell küzdenie vagy elkell fogadnia amit mèg a mi modern tàrsadalmunk sem igazàn toleràl, èrt meg!
Utolsò:
Olvastam a kèrdèst, viszont ez rànk nem vonatkozik! Nemhogy a kislàny előtt de mèg olyan tàrsasàg előtt sem szeretem megcsòkolni a baràtnőm (nemhogy a mellèt megfogjam vagy a bugyijàba benyùljak) akik tudjàk, hogy leszbikusok vagyunk ès elfogadnak minket! Az intimebb dolgokat a hàlòszobàban csinàljuk! A kislàny előtt max arcra puszi vagy ölelès törtènt...de szerintem ezt mèg a teljesen heterò legjobb baràtnők is megteszik...
Ma lett egy kis beszèlgetès, ami mondhatni egèsz elfogadhatò volt a többihez kèpest! :D ùgyhogy most ùgy nèz ki a dolog, hogy a jövő 7vègère kikell talàlnom valami szuperisztikusan nagyszerű programot...a pàrom elutazik ès èn vigyàzok majd a gyerkőcre :D amibe ő is beleegyezett...igaz nem az ő ötlete volt :D de belement, hogy jobban megismerjük egymàst! Amit jò jelnek veszek....
Csak úgy lábjegyzetben jegyezném meg, hogy Magyarországon a meleg párok nem fogadhatnak örökbe/nevelhetnek gyereket. Na most ez a leszbikusoknál hagy némi kiskaput, arra ugyanis nem terjed ki a tiltás, hogy gyermekes anya összeszűrheti-e a levet egy másik nővel addig, amíg a gyereke nem lesz nagykorú. A kislány viselkedése is mutatja a fentebbi esetben, mennyire káros ez a kiskapu, és ha már te is kezded észrevenni, hogy ez sehogy se jó a gyereknek, valószínűleg az sem véletlen dolog.
Szerintem szakítsatok. Legalább a gyerek érdekeit szem előtt tartva. Bár ezzel még nem oldod meg anyuka felelőtlen hozzáállását a szerelmi életéhez, de legalább néhány hónapra fellélegezhet szerencsétlen gyerek. Áldás az ilyen szülő...pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!