Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy szuperhős pasi előnnyel indulna nálatok?
Nem viccből kérdezem, nincsenek természetfeletti képességeim, de tanult mérnök-informatikus vagyok és elég gazdag ahhoz, hogy tudnék magamnak olyan speckó cuccokat csináltatni, mint Batman.
Ha kettős életem lenne, nappal egy igényes, jóképű arisztokrata férfi, éjjel pedig maszkba öltözve leszámolnék a gonosszal és szétcsapnám a nyócker gonoszait, azzal izgalmasabb lennék a szemetekben, mintha csak egy sima "száraz" gazdag sznob lennék?
Ez a valóságban nekem inkább nevetségesnek hangzik
20/L
A mérnök infós geek, aki megkapta élete első fizetésemelését, most éjjelente cigókra akar lövöldözni a nyóckerben, hogy ezzel csajozzon?
Álompasi, mi más :DD
Nem jönne be. Nem akarok állandóan azon rettegni, hogy mikor nyírja ki valaki a páromat az éjszakába. (Bármikor megtörténhet, de egy ilyen generált szituációban jóval nagyobb rá az esély! ) Az élet nem egy happy endes film.
A gazdagság önmagában jó dolog, és nem vonz maga után negatív személyiséget, mint azt a legtöbben hiszik. Nem kötelező a pénz mellett sznobbá válni, se bunkóvá, se nőfalóvá.
Nekem tudod miért lennél érdekes? Mert érdekel a szakmád. ;) Én is belakarok nyalni ezekbe a témákba, leginkább az informatikába.
Jól sejtem, sok volt a csalódás szerelmi téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!