Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Egy szuperhős pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy szuperhős pasi előnnyel indulna nálatok?

Figyelt kérdés

Nem viccből kérdezem, nincsenek természetfeletti képességeim, de tanult mérnök-informatikus vagyok és elég gazdag ahhoz, hogy tudnék magamnak olyan speckó cuccokat csináltatni, mint Batman.

Ha kettős életem lenne, nappal egy igényes, jóképű arisztokrata férfi, éjjel pedig maszkba öltözve leszámolnék a gonosszal és szétcsapnám a nyócker gonoszait, azzal izgalmasabb lennék a szemetekben, mintha csak egy sima "száraz" gazdag sznob lennék?

2016. jan. 3. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon gáz, 10 évesen nekem is voltak hasonló gondolataim,hogy majd szuperhős leszek :D
2016. jan. 3. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:

:D Ez mekkora!

Bírom a szuperhős(szerű) pasikat, de mivel ezer éve (na jó, csak tizen éve) ilyesmi erotikus/szexsztorikat írok, elég nehéz lenne komolyan vennem valakit a valóságban. Nehéz lenne a főhőseim nyomába érnie, főleg, hogy én inkább a természetfeletti képességekre bukom. Szóval tuti csalódnék, ezért a valóságban inkább maradok a jól bevált, átlagos pasimnál. :)

2016. jan. 3. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, én inkább terrorista lennék, mint szuperhős, sosem akarnám megmenteni a világot :)
2016. jan. 3. 23:41
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha kettős életem lenne, nappal egy igényes, jóképű arisztokrata férfi..."

Ki vagy te, Habsburg György? Vagy Frédéric von Anhalt? A Windsor-házból már kérdezni sem merek.

2016. jan. 3. 23:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Gazdag vagy Te!:D:D:D batmobile havi 500 ezres fizuból. Azt megnézném.
2018. júl. 13. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!