Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gonosz húzás lenne a barátnőmmel a gyereke miatt szakítani?
bár pasi vagyok,de ha ezt nem tudjátok megoldani,akkor előbb utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak
már ez fel is merült benned,,,,,,,,,,
talán akkor talizzatok,ha a gyerek nincs ott...
Egy kérdést tegyél fel a gyereknek.Függetlenül attól hogy fiú e vagy lány.
Hogy szereti e az anyukáját,és ha igen.Akkor boldognak,vagy szomorúnak akarja e látni.
A válaszához igazítsd a mondanivalódat.Ezzel egy picit sarokba szorítod, ami nem veszélytelen.
De legalább választ kapsz.
Ha azt mondja hogy boldogan szeretné látni.Akkor mond meg neki.Hogy veled boldog.De ha furkál titeket.Akkor bizony az anyu szomorú és boldogtalan lesz.
Ne haragudj, de egy 13 éves lány már nem gyerek... pontosan tudja, hogy az anyja és közted mi zajlik.
És hiába nőtt fel ebben az elmúlt években, valahogy nem sikerült megszeretnie azt a gondolatot, hogy az anyja meleg.
El tudod te képzeli, mennyit cikizhetik miatta?
13 évesen sokkal fontosabb, hogy a haverok mint gondolnak, mint az, hogy anyuci boldog legyen.
A hasonló korú fiúkat se kell félteni, gondolom hallgatja, hogy ő hányszor száll be harmadiknak...
Egy dolgot tennék a helyedben.
Leülnénk egy asztalhoz hárman.
Megkérdezném, hogy kapott-e bármilyen bántást azért, mert ti együtt vagytok? És ha igen, akkor ti, mint két felnőtt, nyugodtan intézkedjetek.
A másik, hogy nyugodjon bele ebbe a helyzetbe. Akkor boldogabb lenne, ha MÁS nő lenne az anyja mellett? Mert előbb-utóbb úgy is le fog horgonyozni valaki mellett. Mennyivel rosszabb neki, ha ez te vagy?
Nem kell téged szeretnie, de fogadja el, hogy együtt vagytok, ha feje tetejére áll, akkor is.
Feltételezem az apuka egyáltalán nincs képben, de ha mégis, akkor se vállalná a gyereket ha muszáj lenne.
Nyugodtan mondd meg neki, hogy te őt is elfogadod, és mindig mellette fogsz állni, ahogy az anyja (a te párod) mellett is ott leszel.
Neki se jó, ha utálkozás van, mert most abból válogathat, ő mindenkit utál, és te se fogod szeretni, ha köcsög lesz veled.
Vagy elvisel, és betartja az alapvető udvariassági szabályokat, hogy együtt tudjatok lenni békességben.
Más választása NINCS.
Mondanám, hogy nem gonosz dolog... de egyébként ti jól megvagytok, akkor kár ezért szakítani.
Nekem is volt két gyerek, mikor ismerkedni kezdtem (igaz én férfival), de már akkor megbeszéltem velük, hogy ez így normális, tessék elfogadni a döntésemet, mert én magamnak keresek párt, nem nekik. És támogassanak. Legalább annyival, hogy megnézik, milyen a pasas, lehet hogy szimpatikus.
A hat hónap is elég gáz...
A gyereknek nem kell mindenkit megismernie, akivel az ember meghemperedik az ágyában, elég azzal találkozni, akivel össze is akarsz majd egyszer költözni.
Nyugodtan kérd a barátnődtől, hogy kettesben találkozzatok, esetleg nálad, elvégre ki ketten vagytok párkapcsolatban.
Nem vagy köteles jópofizni a lányával. És ez az ő feladata, hogy megpuhítsa, és elérje nála, hogy elfogadjon téged, nem neked kell közös programokat csinálni.
Ha lány hajlandó feléd nyitni, akkor állsz elébe, de nincs joga a napi szekírozásnak kitenni.
Kamaszokkal sosem egyszerű, de nálatok extra nehéz a pálya.
Ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor szakítsatok addig, amíg kulturáltan sikerül.
8"
Az már eléggé rémisztő, hogy szerinted a barátok,haverok fontosabbak mint egy anya.Természetesen ezt egy normális anya-lánya kapcsolat keretein belülre értem.
Nem a válaszoló szerint fontosabbak a haverok, hanem a gyerek szerint.
Amúgy miből gondoljátok, hogy a barátai tudják, hogy az anyja kivel él, hogy stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!