Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevállaljam?
Szerintem ha előtte beszélgettek róla, melyikőtöknek milyen vágyai, fantáziaái vannak, mi az amitől tartotok stb, és utána fokozatosan mentek bele, vigyázva hogy rögtön megálljatok, amint valamelyikőtöknek már sok, akkor nagy baj nem történhet.
26F
Mennyire vagytok jó barátnők?
Milyen a kapcsolatotok?
Te aktív vagy lányokkal, vagy neked is első lenne?
A szex beszédtémában mennyire volt tabu, vagy mindennapos téma? Ilyen téren mennyire ismeritek a másikat?
Kettes vagyok.
Szerintem az emberek túldimenzionálják a szexet. Az emberek többségénél az még mindig egy párkapcsolatban elképzelhető dolog, de legalább is érzelmekkel vegyített két személyes tevékenység.
A szex az szex. Egy páros vagy többes testmozgás, ami ha fárasztó is tud lenni néha, de közben és a végén az ember igazán jól érzi magát.
Most gondold végig. Barátnőddel jó barátnők vagytok? Igyekeztek egymásnak örömet okozni, és ha bajban van támaszt nyújtani? Ha van ilyen jó baráti kapcsolatotok miért lenne gond, egy másfajta élményt, élvezetet nyújtani amivel csak hozzáteszel az életéhez, és el nem veszel belőle. És ha valami jó miért ne élvezhetnétek együtt? Ha téged érdekelnek a csajok és a barátnődet is. Miért ne élhetnétek meg együtt? Ha ilyen kérdéssel állt elő neked akkor biztosan végtelenül bízik is benned.
Most miért mással, akár eg ismeretlennel élje meg az elsőt, mikor itt vagytok egymásnak és ha már ennyire nyitottak vagyok egymás előtt akkor a szexben sem lenne semmi okotok titkolózni, és attól sem kell tartani, hogy valami vágy esetleg cikinek hatna kettőtök közt, így nem lenne semmi olyan amit egymás előtt ne tárnátok fel, azaz a legteljesebb módon maximálisan kiélvezhetnétek a dolgot, nem úgy, mint pl. egy újonnan felszedett csajszival akit nem ismer, nem tudja mi jó neki és viszont, stb.
Egy barátság ezt pont, hogy meg kéne könnyítse.
Beszéljetek róla, de én a helyedben simán bele mennék.
Attól mert ezután már fogod tudni mi van a ruha alatt és hogyan élvez el, miben változik a barátságotok? Olyat is fogsz róla tudni amit nem mindenki. Ettől nem maradtok barátok? De. Sőt te leszel a legközelebbi barátja, mert sokakkal ellentétben a legintimebb részleteket is fogod róla tudni, és ő is rólad. Ez valami hülyeség sokakban hogy ha valakivel szexel akkor máshogy néz rá és nem képes barátként gondolni rá. Pedig lehet. Csak ez már egy nagyon közeli szoros, intim baráti kapcsolat. De nem több. A szex ezt nem fogja megváltoztatni.
Igen a 4es vàlaszolò egèsz kielègìtő vàlaszt adott :) köszönöm mindenkinek :)
Egyèbkènt egèsz közel àllunk egymàshoz a baràtnőmmel, ès persze a szex sem tabu tèma nàlunk :) persze nem mindennapos, kicsit ezèrt is lepett meg a kèrdès...
Én nem elméleteket gyártok.Mint a kedves 14:47-es hozzászóló.
Nekem egy 20-éves baráti viszony bánta, hogy vegyítettem a barátságot a szex-el.
Ez szép,meg jó ez a bensőséges szöveg.De egy ilyesfajta bizalmi viszony, már eleve alapja egy barátságnak.
Elméletben minden működik! De a gyakorlat sokszor rácáfol.
Attól meg nem lesz jobb a szex,hogy egy baráttal csinálod,és nem egy idegennel.Pont hogy egy barát előtt lesz gátlásosabb az ember.Egy "idegennel" szemben az ember szexuálisan nyitottabb.Ennyi erővel,minden gátlásos ember problémája,hip-hop megoldódna a barátok segítségével.Elméletben.
A szexpartner az partner de nem barát!
Egy barátot az ember nem nyal ki,vagy ujjaz meg.
Én is az utolsóval értek egyet...
De, ha kívánjátok a dolgot, akkor tegyétek meg..
Már maga az ötlet felvetése is szülhet ilyen kósza gondolatokat és lehet ezután se nagyon tudnátok úgy egymásra nézni..
Bánni fogjátok, hogy miért nem történt meg és az is csak rontani tud a helyzeten..
Ezt is hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!