Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj nem táncol velem, mert leszbi. Ez mi?
Nem tudom, hogy a tánc és a szexuális beállítottság között milyen párhuzam található. Én mondjuk táncolnék pasival, mert miért ne? De ha elkeud tapogatni vagy akármi más, repülne a saller.
Nos, ahogyn téged se lehetne egy "méteres pénisszel" helyre tenni, úgy őket sem. Lassan ideje lenne felfogni. Nem mozog az egész világ a farok körül.
Ha van kedved, képzeld el a következő helyzetet: egy homoszexuális pasinak bejössz, felkér téged táncolni egy buliban vagy szórakozóhelyen, de te nemet mondasz.
Ő csalódott, nem érti az elutasítást, és felteszi itt a következő kérdést:
"A pasi nem táncol velem, mert hetero. Ez mi?
Egy méteres pénisz helyre tudná tenni..."
Így már érthetőbb? :-))
4!
Egy hetero pasit hogy tudna egy meteres fallosz helyre tenni??
Nem inkabb ugy kellene peldalozni ahogy a kerdezo szituacioja volt?
Tehat egy no megy oda egy meleg pasihoz aki elutasitja es aztan kerdezi meg a no hogy egy nagy lyuk helyre tenne e!
# 5
"Egy hetero pasit hogy tudna egy meteres fallosz helyre tenni??"
Szerintem pont úgy, ahogy egy férfiakhoz nem vonzódó leszbikust. (Arra akartam célozni, hogy ugyanennyi erővel és - szerintem legalábbis hibás - logikával gondolhatná egy homoszexuális férfi is azt, hogy ha egy heteroszexuális pasi a prosztatáját birizgáló péniszt érezne abban a bizonyos testnyílásában, az majd jól helyretenné.)
Valóban lehetne úgy is példálózni, ahogy te írtad, ugyanannyi igazság is lenne benne, én csak azért választottam olyan hasonlatot, amiben heteroszexuális férfi szerepel, hátha a kérdező - a saját neménél és szexuális orientációjánál fogva - ezt a képzeletbeli helyzetet jobban át tudja érezni, és esetleg így jobban megérti azt is, hogy egy leszbikus nő lehet, hogy épp annyira vágyik arra, hogy vele táncoljon, mint ő arra, hogy egy másik férfival, illetve hogy az a bizonyos testrész épp annyira hozná lázba vagy "tenné helyre", mint őt egy másik férfi pénisze.
Ide születtem
Ide
Itt nincs amerikai pite
Csak magyar lángos
Látványos, csillogó de káros! :D
7!
Csak nem voltak a szereplok jol behelyettesitve.
Ugy nem sok ertelme volt a peldadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!