Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lennék? Vagy bi? össze vagyok zavarodva!
21 éves lány vagyok, aki eléggé összezavarodott. Nem nagyon tudom hová tenni a szexualitásomat.
Az elején kezdeném: korábban sosem vonzott a pasizás, se a 'csajozás' :) Egyik nem iránt sem érdeklődtem, viszont 7.-es koromban 'sutyiban' nézegettem az öltözőben a lány osztálytársaim mellét, fenekét tesi előtt. És olykor titokban erre maszturbáltam este. Már ekkor jobban kijöttem a fiúkkal, mint a velem azonos neműekkel.
A gimi alatt is előszeretettel barátkoztam a fiúkkal, velük jobban kijöttem. Ebben az időben is lopva megnéztem a lány osztálytársaimat tesi előtt (nem kell rosszra gondolni, egy-egy lopott pillantásról van szó).
Pasim még nem volt, viszont randizgattam több pasival is. 2 sráchoz fel is mentem, de nem történt semmi a csókon kívül. Páran úgy tudják, hogy már nem vagyok szűz.
Viszont elég gyakran elképzelem és beindít, hogy milyen lenne egy sráccal. De ugyan ez a helyzet, ha csajról van szó. Viszont ha hosszabb távra kellene gondolkodni, akkor azt mondanám, hogy férfivel tudnám elképzelni a jövőmet.
Ilyenkor mi a helyzet?
21l
ha jobban kijosz a fiukkal az meg nem jelent semmit, sok lany ismersom van igy, es ok teljesen heterok.
viszont ha masztizol a lanyokra akkor lehet van hajlamod erre. sztem akkor lenne a legjobb ha talalsz egy neked tetszo pasit akivel majd bevesztek par uj csajt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!