Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti meddig tartottátok magatoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig tartottátok magatokat szűznek?

Figyelt kérdés

Egy kicsit olyan nehezen értelmezhető ez lányok között, nem?

Ha szigorúan vesszük, nem hatol pénisz a hüvelybe. Akkor sosem vesztjük el?

Vagy amíg először kielégít valaki más?

Ujjazás?

Vagy ha fizikailag átszakad?

Segédeszköz által?

2016. jan. 20. 19:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Senki nem rekesztett ki, szerencsére valaki biztos tud szöveget értelmezni és látja, hogy az első válaszolóhoz szólt.

Pont nem érdekel, hogy ki-kihez vonzódik, csak ne legyen szűk látókörű, mert nem a középkorban vagyunk.

2016. jan. 20. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Hát a szexuális kapcsolatot szerintem attól függően is lehet értelmezni, hogy hetero vagy meleg kapcsolatról van szó.

Nyilván egy hetero kapcsolatban az a szüzesség elvesztése, ha férfi belehatol a nőbe, vagy ha a nőbe hatolnak pénisszel.

De egy leszbikus kapcsolatban ezt hogy értelmezzem annak, amikor nincs pénisz? Itt nyilván inkább számit annak, az ujjazás, nyalás, vagy akár az ollózás, vagy a punci egyéb módon való összedörzsölése, mert azt is lehet ugye több pózban. A kérdésben meg erről volt szó, és aki már hamar rájön arra, hogy ő a lányokhoz vonzódik és férfival nem kerül kapcsolatban, attól szerintem még nem szűzen hal meg. De ez az én véleményem.:) Ha más szerint szűzen halok meg, engem az sem zavar. Szeretem a barátnőm és élvezem ennyi.:D

2016. jan. 20. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szerintem nem kell túl bonyolítani :)

Biológiai szempontból az általános elvek szerint akkor vesztetted el a szüzességed, ha ellenkező neművel közösültél.

Lelki szempontból pedig szerintem is igazából akkor, amikor lefeküdtél valakivel. Azonos neműeknél -akkor maradva a leszbikusok példájánál- ez már akkor megtörténik, ha valaki megujjazott vagy kinyalt. Mivel ott ez a max ami történhet ember által :D

Persze itt is lehet boncolgatni, hogy ezen belül akkor vesztetted el a szüzességed, ha egy műpénisz átszakította meg stb...

Megmondom őszintén, én voltam pasival is, de akkor éreztem hogy elvesztem igazán a szüzességem, mikor először voltam lánnyal... Mert az lelkileg egy sokkal nagyobb dolog volt ;)

Szóval kérdező, szerintem ezen ne pörögj, nem fontos :)

2016. jan. 20. 21:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. jan. 21. 13:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak tisztázás végett: Nem a vaginális behatolástól lesz valaki szűz vagy nem szűz. V
2016. jan. 21. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:

(bocsánat az előbb véletlenül elküldtem a választ félkészen)

Csak tisztázás végett: Nem a vaginális behatolástól lesz valaki szűz vagy nem szűz. Vannak heteró nők is, akik nem szeretik a vaginába való behatolást, ezért csak análisan hajlandóak szexelni. Mivel az anális szex is szex, ők sem tekinthetők szűznek. A szűzhártya csak egy része a női nemi szervnek, nem attól lesz valaki nem szűz hogy átszakad, ugyanis sok embernek eleve nincs, vagy sportolás közben is elszakad. Onnantól nem számítassz szűznek, hogy szexeltél valaki mással (bármilyen módon).

2016. jan. 21. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Vehetjük úgy is,hogy a szüzességet akkor veszted el mikor egy másik ember által érsz el orgazmust.. viszont akkor az az igazi kérdés, hogy a hetero lányok mikor vesztik el :)
2016. jan. 21. 16:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek feltűnik ha szexel.

Ha szexeltél, nem vagy szűz.

Ne mondja már nekem senki, hogy ha egy csajt hátulról megcsinálna huszan az még szűz mert nem volt semmi punci+vagina akció.

2016. jan. 21. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, te nő vagy férfi vagy?

Akármelyik is, te se tudhatsz többet mint a hozzászóló, akit szidsz, mint egy rosszul nevelt óvodás :D

2016. jan. 23. 12:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves 19-es.

Mielőtt másoknak szólsz be, talán informálódj egy kicsit. A felfogásod, az éretlenséged valóban egy 14 éves kamasz szintjét üti meg.

2016. jan. 23. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!