Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti meddig tartottátok magatoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig tartottátok magatokat szűznek?

Figyelt kérdés

Egy kicsit olyan nehezen értelmezhető ez lányok között, nem?

Ha szigorúan vesszük, nem hatol pénisz a hüvelybe. Akkor sosem vesztjük el?

Vagy amíg először kielégít valaki más?

Ujjazás?

Vagy ha fizikailag átszakad?

Segédeszköz által?

2016. jan. 20. 19:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
11%
Ha járt benned pénisz, akkor már nem vagy szűz. A képlet egyszerű: Punci+Pénisz=-Szüzesség
2016. jan. 20. 19:42
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Heteróknál: Nőnél amíg nem hatol belé egy farok. Férfinál amíg nem hatol be egy nő vaginájába.

Meleg férfiaknál: Amíg nem hatol bele egy férfi ánuszába/amíg nem hatol bele egy férfi az ánuszába

Leszbikusoknál: Szerintem az ujjazás vagy a segédeszköz általi átszakadás az, amitől már nem szűz valaki.

Jól látható hogy ez igazából minden esetben a behatolástól függ, szexualitástól függetlenül.

2016. jan. 20. 19:43
 3/21 anonim ***** válasza:
1: De a kérdező leszbi gondolom.
2016. jan. 20. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt úgy értelmezem, hogy addig vagy szűz még le nem fekszel egy másik emberrel, vagyis addig még nem lesz egy másik emberrel szexuális élményed.

Ha úgy venném, hogy addig még nem járt bennem pénisz, akkor én szűzen fogok meghalni.:D

Mondjuk annyit nem szoktam ezen agyalni, mert tök mindegy végül is.

2016. jan. 20. 19:45
 5/21 anonim ***** válasza:
33%

4:

Én heteró férfi vagyok. 18 évesen volt egy barátnőm, de vele csak addig jutottam hogy kinyaltam a punciját párszor és egyszer nyalogatta-puszilgatta a farkam.

Legközelebb 20 évesen volt barátnőm utána, 2,5 évvel később. Vele feküdtem le először, belé hatoltam először.

A te értelmezésed szerint akkor én már nem voltam szűz 18 éves koromtól kezdve? Mert ezt én sem így látom és 10-ből 9 ember szintén nem így látná.

2016. jan. 20. 19:53
 6/21 anonim ***** válasza:

#4-esnek van igaza.

Már csak a szexuális élményt kell definiálni.

2016. jan. 20. 19:54
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
#5-ös. Leszbikus nőkről beszélgetünk. Nem hetero dérfiakról.
2016. jan. 20. 20:01
 8/21 anonim ***** válasza:

Na, biztos voltam benne, hogy első komment ilyen lesz:D

Nagyon nem szeretem ezt a kérdést, mert rengeteg vitát okoz.

Természetesen az összes férfi ezt az elméletet vallja, hogy csak pénisz által vehető el a szüzesség.

Csak azt nem tudják, hogy ez az elképzelés leginkább a vallási kultúrákhoz köthető.

Valójában a szüzesség elvesztési inkább mentálisan zajlik le.. amikor valaki túl esik a dolgon, úgymond "átszellemül", így szerintem több módon értelmezhető...

9/21 A kérdező kommentje:
5-ös: itt a gond az, hogy nehezen hozható össze a fizikai és az úgymond "erkölcsi ", vagy lelki szüzesség elvesztése, hiszen ha úgy van, ahogy mondod, egy leszbikus nő akkor is szűz, ha számtalanszor együtt volt már valakivel, ahogy csak el lehet képzelni.
 10/21 anonim ***** válasza:
18%

7-8:

Csodálatosak vagytok. Szóval aki nem nőkhöz vonzódó nő, az nem is válaszolhat itt. Még jó, hogy a kérdező felettetek áll normalitásban és tud kommunikálni mindenkivel rendesen. Nem rekeszt ki embereket egy beszélgetésből.

Amúgy 7-es, ha elolvasod, leírtam azt is, hogy szerintem mi számít a leszbikus nőknél is a szüzesség elvesztésének: Az ujjazás vagy a segédeszköz általi átszakadás az, amitől már nem szűz valaki.

9: Persze, értelek. De ezért is szerintem akkor maradjunk a behatolásnál, mint fő tényezőnél. Ha egy másik nő megujjaz téged vagy pedig kezében lévő vibrátorral hatol beléd, akkortól nem vagy szűz.

2016. jan. 20. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!