Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Coming out-oljak vagy ne? 23/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coming out-oljak vagy ne? 23/L

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőimmel és az öcsémmel megyek bulizni, és ott lesz egy lány is akivel alakulnak a dolgok, szóval valószínű észre fogják venni mi a helyzet. Elmondjam nekik előtte hogy leszbikus vagyok, vagy inkább ne és majd csak ha rájönnek és rákérdeznek?

Nemtudom hogy reagalnanak, es attol felek hogy ha a buli elott elmondom nekik akkor egesz este furcsa lesz a hangulat..

2016. jan. 16. 03:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne "terits"!
2016. jan. 16. 07:03
 2/9 anonim válasza:
22%
Én magyar vagyok, szóval a kamingaut helyett a bevallást vagy az igazság elmondását javasolnám babes -.-
2016. jan. 16. 07:17
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez nem jó alkalom. Nem is biztos, hogy az öcsédnek meg a barátnőidnek le fog jönni a kémia közted meg a lány között. Azért a hetero csajoknál sem ritka, hogy belépegetnek egymás intim szférájába, elég nagy a cselekedeteknek azon halmaza két lány között, amiről a kívülállók még azt hiszik, hogy csak baráti viccelődés. Nem tudhatod, hogyan alakul majd az este, lehet, hogy senkinek nem tűnne fel semmi amúgy, ha meg előtte elmondanád, akkor borulna az alapvető jó hangulat.

Kivéve, ha előrehaladottabb fázisban vagytok és számítasz csókolózásra, tapira vagy egyéb félreérthetetlen dologra. Mondjuk én még akkor sem mondanám el, maximum buli után megerősíteném, de neked kell tudni, hogy szerinted hogyan reagálnának.:) Mindenesetre ha én előbújnék, akkor nyugodt környezetben tenném, és nem egy ilyen esemény előtt. Csak azért, mert nem minden ember fogadja ezt egyöntetűen jól, és nyugodt szituációban meg lehet beszélni a felmerülő problémákat.

2016. jan. 16. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell elmondani nekik.
2016. jan. 16. 08:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Légy türelemmel.

Így van.Még ne teríts.

2016. jan. 16. 11:44
 6/9 A kérdező kommentje:
De ha rákérdeznek akkor mondjam el őszintén vagy letagadjam? Mert van egy olyan erzesem hogy mar sejtik.. És igen csókolóztunk már a lánnyal, és biztos hogy ott lesz, mivel együtt megyünk, úgyhogy elég valószínű hogy fognak azert torténni dolgok.
2016. jan. 16. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Akkor viszont,ne tervezz el előre semmit!

Hagyd a dolgokat maguktól menni.

Lesz ami lesz.

Ha szereted,így is úgy is felvállalod vele a kapcsolatotokat!

S ne érdekeljen senkinek se a véleménye!

Aki barát az el fog fogadni így titeket!

2016. jan. 16. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Csak #7-est tudnám ismételni!
2016. jan. 16. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
14%

2-nel a pont!!

En is ruhellem a ketnyelvuseget!

Ha tetszik az angol,irany kulfold...

2016. jan. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!