Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok leszbikus, miért van ez?
14!
A betegsegben nincs semmi rossz??
Akkor legyel eleted vegeig nathas,majd megtudod....
# 15
Te már csak tudod, milyen rossz betegnek lenni egész életedben. Agyatlan!
Imádom, amikor a csajok (tőlük hallom inkább), hárítják, hogy ők bizony nem biszexek, mert nem szeretnének bele csajba.. A szexualitás definíciója mióta a szerelem?
Mindig a hárítás, mert "jaj a biszex az nem normális, én meg az vagyok jaj!!!" Vállald már be, minek hazudsz önmagadnak? :D
Amúgy ha csajokhoz csak testileg vonzódsz, pasikhoz érzelmileg is, akkor azt úgy hívják, hogy heteroromantikus biszexuális.. De semmiképp sem hetero, mert van olyan csaj, aki egyáltalán nem izgul a saját nemére.. Akkor vele hogy lennél egy kategóriában?
És aki a fantáziájában bármire felizgul, az mi?
Nehogy azt mond, hogy gondolat szexuális. Mindenki arra izgul be amire akar. Ez mindenkinek a saját választása. Nics olyan, hogy ő csak leszbikus. Olyan van, hogyma leszbi mert csajjal volt holnap hetero mert pasival volt. Vagy lehet bi is. Aztán ezután dönthet végleg úgy hogy csak pasival lesz és arra izgul és végleg hetero módon szexel. Senki nem homi, meg nem bi, meg nem leszbi, meg nem hetro, hanem ezeknek a módjára szexel csupán, úgy szexel, mint egy hetero, vagy egy bi. Ez nem változhatatlan.
Szerencséd, hogy a butaság nem fáj!
De komolyan, nem fáj, hogy ennyire tudatlan vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!