Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki lánnyal vesztette el a szüzességét? Mennyire fáj? Többször kell neki futni vagy megy elsőre is?

Figyelt kérdés

A párommal gondolkodunk rajta, mindkettőnk szűz. Mielőtt megkérdeznétek, 20 felett vagyunk.

Az érdekelne, hogy hogyan csináljuk, hogy jó legyen.

2015. dec. 26. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem ha nekifutásból csinálod elég durva lesz. Gondolom nincs bevarva egyikőtöknek se, hogy elsőre ne menjen. Én nem vagyok lány, de szívesen megmutatnám, akár a helyszínen instruálnálak benneteket, hogy életetek legjobb orgazmusa legyen nektek.
2015. dec. 26. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

Lánnyal nem tudod elveszteni a szüzességed. Ahhoz pasi kell! Átszakíthatjátok egymás szűzhártyáját, de addig akkor is szűzek maradtok amig nem járt bennetek egy pasi farka.

Jó szórakozást!

2015. dec. 26. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez hülyeség, h attól szüz maradsz mert nem járt benned farok.. -.- Attól ugyanúgy elveszted ha átszakítják a szüzhártyádat ha csak ujjakkal is :D
2015. dec. 26. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha kellőképpen izgalmi állapotba kerültök, és óvatosan kezdtek bele, akkor nem fog fájni.

Most nem egy pasi igényeinek kell megfelelni, hogy erre rágörcsöljetek, egyszerűen irányítsátok a másikat, kinek mi a jó.

Nem lesz gond, élvezni fogjátok, csak legyen jó a kommunikáció.

2015. dec. 26. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Én is lánnyal vesztettem el, de nem volt semmi baj, nálatok sem lesz, már az első pár perc után teljesen rendben voltam. Ne izguljatok és már túl is lesztek rajta, aztán jöhet a móka ;) Figyeljetek egymásra és kész :)
2015. dec. 27. 00:33
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A 2-esnek igaza van hiába pontoztátok le.
2015. dec. 27. 09:43
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak egymás szűzhártyáját akarjátok átszakítani, akkor menjetek el egy nőgyógyászhoz, azt akkor nem fog fájni. De a szüzességetek attól megmarad, mert nem voltatok férfival. A szüzesség elvétele egy férfi farok által valósulhat meg, miközben elég ha bedugja, és te a barátnőddel lehetsz 69-es pozícióban közben. Lesz egy farok benned, meg a barátnőd izgat, miközben beléd hatol a farok legalább egy ütemnyit, és egy dugással elveszi a szüzességed.
2015. dec. 27. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Jól van.

Akkor vegyük úgy, hogy ez a szüzesség elvétele.

De remélem nem haragszol, ha sok leszbikus önszántából szűzként fog meghalni és inkább mondja hogy "lánnyal vesztettem el" (itt utalva arra, hogy nem férfi partnere volt elsőként, vagy akár később se volt férfival), minthogy az általatok megfogalmazott aktust éljék át, csak mert valaki úgy gondolja hogy pontpontpont.

2015. dec. 27. 12:07
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Én csak a barátnőmmel feküdtem le, úgyhogy vele vesztettem el a szüzességemet is. :)

Mindketten nagyon örülünk, hogy így történt.

Természetesen fel kell, hogy izgassátok egymást, és utána mehetnek sorjában a dolgok. Nem lesz legelőször kellemes, ahogy "behatol", de majd kialakul ez. Van aki pl. már az első alkalommal vérzik is, de nem mindenki. Ha felcsatolhatóval csináljátok, bár ha mással is, érdemes kisebb méretűt választani. Erre figyeljetek oda. Az átmérő minél kisebb legyen!! Jó szórakozást csajok! :)

2015. dec. 28. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Erre mondták az L-ben hogy aranyleszbi. Ugyanúgy a szüzesség elvesztése az is, ha egy kutyával csinálod először az is..nem igaz, hogy ennyi itt az isióta. A szüzesség elvesztése az első szeretkezés. Az mindegy, ki milyen nemű. Óvatosak legyetek és ne izguljatok rajta, milyen lesz, csak ösztönösen csináljátok, ami jó nektek.
2016. jan. 1. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!