Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki lánnyal vesztette el a szüzességét? Mennyire fáj? Többször kell neki futni vagy megy elsőre is?
A párommal gondolkodunk rajta, mindkettőnk szűz. Mielőtt megkérdeznétek, 20 felett vagyunk.
Az érdekelne, hogy hogyan csináljuk, hogy jó legyen.
Lánnyal nem tudod elveszteni a szüzességed. Ahhoz pasi kell! Átszakíthatjátok egymás szűzhártyáját, de addig akkor is szűzek maradtok amig nem járt bennetek egy pasi farka.
Jó szórakozást!
Ha kellőképpen izgalmi állapotba kerültök, és óvatosan kezdtek bele, akkor nem fog fájni.
Most nem egy pasi igényeinek kell megfelelni, hogy erre rágörcsöljetek, egyszerűen irányítsátok a másikat, kinek mi a jó.
Nem lesz gond, élvezni fogjátok, csak legyen jó a kommunikáció.
Jól van.
Akkor vegyük úgy, hogy ez a szüzesség elvétele.
De remélem nem haragszol, ha sok leszbikus önszántából szűzként fog meghalni és inkább mondja hogy "lánnyal vesztettem el" (itt utalva arra, hogy nem férfi partnere volt elsőként, vagy akár később se volt férfival), minthogy az általatok megfogalmazott aktust éljék át, csak mert valaki úgy gondolja hogy pontpontpont.
Én csak a barátnőmmel feküdtem le, úgyhogy vele vesztettem el a szüzességemet is. :)
Mindketten nagyon örülünk, hogy így történt.
Természetesen fel kell, hogy izgassátok egymást, és utána mehetnek sorjában a dolgok. Nem lesz legelőször kellemes, ahogy "behatol", de majd kialakul ez. Van aki pl. már az első alkalommal vérzik is, de nem mindenki. Ha felcsatolhatóval csináljátok, bár ha mással is, érdemes kisebb méretűt választani. Erre figyeljetek oda. Az átmérő minél kisebb legyen!! Jó szórakozást csajok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!