Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki lánnyal vesztette el a szüzességét? Mennyire fáj? Többször kell neki futni vagy megy elsőre is?

Figyelt kérdés

A párommal gondolkodunk rajta, mindkettőnk szűz. Mielőtt megkérdeznétek, 20 felett vagyunk.

Az érdekelne, hogy hogyan csináljuk, hogy jó legyen.

2015. dec. 26. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a barátnőmmel feküdtem le, ő az első, meg remélem az utolsó is ő lesz. Akkor ezek szerint én inkább vállalom, hogy szüzen halok meg.:D

Figyeljetek egymásra és biztos, hogy jó lesz.

Nekem az első együttlét sokkal jobb lett, mint arra számitottam, 6-szor elélveztem. Mondjuk már nagyon kivántuk egymást, meg ismertük is egymást jól, gondolom ez is közrejátszik.

A lényeg, hogy ne parázz rá, menni fog minden magától.

2016. jan. 6. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a f@rok mánia butaság? Néha meglepődöm, milyen tudatlan emberek léteznek a földön.

Ha valaki már átesett az első szeretkezésén, mindegy hogy pénisszel, vagy hogy ujjazással, ollózással, bárhogy is, már nem számít szűznek. A szüzesség elveszítésének nincs sok köze a szűzhártyához, sok lánynak tornázás közben is elszakadhat mégis szűznek számítanak mert még soha nem feküdtek le senkivel. Viszont ha valakivel szexelsz ismétlem mindegy hogyan, már nem lehetsz szűz.

A kérdezőnek pedig: Csak figyeljetek oda egymásra, lassan fedezzétek fel a másik testét, ne kapkodjatok, és hagyjatok elég időt arra hogy kellőképpen felizguljon mindkettőtök, ne görcsöljetek, és akkor nem fog fájni.

2016. jan. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!