Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknál tényleg hamarabb megtörténik a szex mint a hetero pároknál vagy ez butaság?
Akiket eddig ismerem baráti körömben leszbikusokat, mindegyiküknél elég gyorsan (lásd: második randevú vagy akár elsönél is) megtörtént a dolog.. vagy ez emberfüggö itt is? Mert én például nem feküdnék le rögtön a kiszemelt lánnyal az elsö találka után :) Csak azért érdekel, mert eddig csak ilyen lányokkal sodort össze az élet.
20/L/L
Szerintem egyénfüggő...
Sok mindenen múlhat.
Pl hogy mennyire van meg köztük a kémia... szerintem ha két ember nagyon kívánja egymást, akkor nem kell sokáig húzni a dolgot, élvezzék az életet amíg lehet.
Viszont én is képes vagyok várni valakire hónapokat, ha ő még nem áll készen, fontosnak tartom, hogy megismerhessem a másikat. Hosszú és harmonikus kapcsolathoz ez számomra kicsit fontosabb, mint a szex.
Van benne valami igazság.
Nőben nem nagyon tudnék olyan saját példát említeni, akivel a második randi után ne történt volna már semmi. Ez volt a max, két randi. Ez mondjuk elég elgondolkodtató kérdés, valóban... :)
27/L
Szia!
Engem sokkal jobban érdekel a személyisége, a lelke. A szex másodlagos számomra. Viszont ha a kiszemeltem már pár nap után le akarna feküdni velem, nem engedném.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!