Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi vagyok van 1barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi vagyok van 1barátnőm de egyikünk sem szereti ha belé hatolnak mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#3 -as, ez nagyon király hozzászólás - még most is kacarászom rajta -nagyon tetszik!!!
2015. dec. 29. 12:57
 12/12 anonim válasza:
26%
Kedves kérdező! Én férfi vagyok és már korosabb, de igazat adok az előttem szóló egyik hölgynek, aki azt fejtegette, hogy nem tudjátok miről maradtok le. Én ugyan férfihez soha nem vonzódtam, de ha megkeresitek az okát, akár segítséggel, annak, hogy mi okozza ezt az állapotot nálatok akkor lehet, teljesebb életet tudtok mindketten élni. Nem mondom azt, hogy nincs olyan aki a saját neméhez vonzódik inkább, de szerintem is és más nagyon sok millió ember szerint is a másik nem az igazi. Sajnálom a barátnődet, hogy min esett át, és ki tudnám az összes ilyen férfit herélni, aki ilyet követ el, saját kezüleg, annál is inkább, hogy átérzem a dolgot, mert nekem is van lányom. Az egészséges szex egy gyengéd és érző férfivel, aki kisegít, eljiuuat a csúcsra és figyel a boldogságodra, és a gyerek áldás, szerim sok mindent meg tud változtatni, ez azon múlik hogyan tudod megválasztani azt az illetőt. Ha egy férfi oda figyel és csúcsra juttat akkor már te kéred, követeled a behatolást úgy hogy szinte magadon kívül vagy. Már vannak programok és terápiák amik segítenek azon bizonyos problémák leküzdésében és nyitásban a másik nem fele, úgy neked mint a barátnődnek. Még egyszer kihangsulyozom tiszteletben tartom, ha tinektek ez a szent elhatározásotok és nem becsüllek le ezért, de szerintem egy próbát megér és ha jobb lenne a másik változat, a másik nemmel akkor még tudtok maradni nagyon jó lelki barátnőknek akár. Én is kaptam hideget, meleget első házasságomban és azt mondtam, mivel érzékeny lelkületű férfi vagyok, hogy többet nőt se lássak,és mindenkitöl elzárkoztam barátoktól, nö ismerősőktől, de ez idővel és segítséggel megváltozott és most azt mondom megérte, azóta van 3 gyerekem és egy tündér feleségem akivel elképzelhetetlenül jó a szex 15 év után is. Gondoljátok meg, bárhogy is döntök én kívánok nektek sok szerencsét és minden jót.
2015. dec. 31. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!