Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi vagyok van 1barátnőm de egyikünk sem szereti ha belé hatolnak mit tegyünk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 17:09
1/12 anonim válasza:
Marad a nyalakodás. Az se oly rossz szerintem 😇😎
3/12 anonim válasza:
Hatoljatok bele valaki "màs"-ba...:)
4/12 anonim válasza:
Szerintem a csiklózgatással is mérhetetlen mennyiségű orgazmust el lehet érni. Szóval hajrá! ;)
20.B.L
5/12 anonim válasza:
De tényleg, egy pár vagytok, egyikőtök sem szereti a hüvelyi ingerlést. És nők is vagyok ráadásul. Nem elég evidens, hogy ilyenkor mi a helyzet? :D Pontosan nektek kéne tudnotok azt, hogy tudjátok egymást testileg - lelkileg az égbe emelni.
7/12 Argony válasza:
Ezért vagytok leszbik, mi a gond?
8/12 anonim válasza:
14éve vagyunk együtt 13 éve vagyok házas,de ha a férjem behatol azzal a gyönyörü farkával vagy ha én beleűlök egy teljesen más világba kerülök még most ennyi idő után is.Ajánlom nektek is váltsatok mert e gyönyör nélkül élni sivár szenvedés az élet.
Soha nem tudjátok meg miről maradtok le...az első nem mindíg az igazi,próbáljatok ki több fiút,de ne túl sokat.A férjem súlyos szívbeteg mégis csodálatos a szeksz vele..persze mindent csinálunk...
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó mi leszbik vagyunk mi nem szexelünk férfiakkal sőt a barátnőmet kiskorában megerőszakolták ugy hogy undorodunk minden férfitől
2015. dec. 26. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!