Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp menstruálok, ha tampont helyezek fel és a barátommal együtt fürdünk és esetleg a vízbe élvez probléma lehet belőle? Tamponon csak nem hatolnak keresztül. Amugy 3. napja már fogamzásgátlót is szedek.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 20:28
1/10 anonim válasza:
Akkor miért lehetne baj? ;) Tabletta, tampon, vérzés, víz... Szerinted mennyi rá az esély, őszintén?! Nézz magadba és mérlegelj!
2/10 anonim válasza:
100-as,hogy egyből terhes leszel még ha be se mentél a vizbe,és másnapra megszületik a gyerek.Az oké,hogy bármit lehet kérdezni,de előtte nem árt gondolkodni!
3/10 anonim válasza:
Egyszerűen ne fürödj vele, amikor menstruálsz! Ha tampon van a hüvelyedben, nem tudok kellőképpen megtisztítani magad! Amúgy sem egy guszta dolog, a fiút kiábrándíthatja! Pár napot csak kibírsz! Nincs igazam?
4/10 anonim válasza:
Lehet, h csak az én fejembe nem fér bele, h miért jó az, ha egy tampont föltolsz a méhedbe egy pénisszel?
Ez baromira nem lehet kényelmes sztem. Akármennyire is ott nincsenek érző idegek...
Maradjatok inkább az egyirányú kényeztetésnél, vagy nem tudom... Ez nekem csöppet fura.
5/10 anonim válasza:
De nem szeretkeznek, csak fürdenek. Gondolom, a fiút kézzel kielégíti. Ha már a vízbe élvez.
6/10 anonim válasza:
"Tamponon csak nem hatolnak keresztül." - akkor ez mire vonatkozik? előtted válaszoló voltam.
7/10 anonim válasza:
Biztos azt arra utal a kérdező, hogy a vízzel bejuthatnak-e spermiumok. Passz. De azt írta, h. a vízbe élvez a fiú. De nem értem... Tamponnal fürdeni? Főleg egy fiúval? Elég beteges! :-)
9/10 anonim válasza:
Én szoktam úgy fürdeni párommal, hogy tampon és együtt fürdünk, őt nem zavarja, szeret tamponnal, tampon nélkül..csak fürödjünk együtt...:)
10/10 anonim válasza:
És hogy tisztítod meg Magadat? Ilyenkor a legfontosabb a higiénia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!